Βίκυ Καγιά: «Από τη στιγμή που βγαίνεις από το μαιευτήριο δεν είσαι ποτέ ξανά ανέμελη»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Από τη στιγμή που βγαίνεις από το μαιευτήριο δεν είσαι ποτέ ξανά ανέμελη»

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι απλά μία επιτυχημένη παρουσιάστρια και μοντέλο, αλλά και μία αξιολάτρευτη μαμά.

Η ίδια μίλησε για τη μητρότητα και πόσο δύσκολος ρόλος είναι, αλλά και για τη λεκτική βία που δέχθηκε στο παρελθόν όταν εργαζόταν ως μοντέλο.

Πάμε στη μητρότητα!

Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου. Δεν έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο και ουσιαστικό.

Γιατί είναι δύσκολος ρόλος;

Γιατί είναι δύσκολο να είσαι μαμά. Από τη στιγμή που θα βγεις από το μαιευτήριο, δεν ηρεμείς ποτέ, δεν σταματάς να αγχώνεσαι και να κοιμάσαι ανήσυχα. Δεν είσαι ποτέ ανέμελη ξανά γιατί για όλη σου τη ζωή είσαι γονιός. Αλλάζουν οι δυναμικές, η ηλικία, οι απαιτήσεις και η καθημερινότητα, κι εσύ πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Μην πω για τα ξενύχτια και την αγωνία όταν τα παιδιά αρρωσταίνουν!

Είχες βοήθεια από τη μητέρα σου;

Με βοήθησε πολύ στην Μπιάνκα, στον Κάρολο όμως όχι καθώς είχε κάποια δικά της θέματα. Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου, ο Ηλίας και τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Ζω για αυτούς, χτυπά η φαρδιά μου για αυτούς. Η καριέρα μου είναι απλώς η καριέρα μου, η οικογένεια μου όμως είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα, δεν ξέρω πώς ζούσα πριν.

Τα παιδιά σου τι σου λένε;

Με παρακαλούν: «Μαμά, μην πας στη δουλεία.». Παρ' όλα αυτά, είμαι μια κανονική μαμά, θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκας και του Καρόλου. Αν και προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στενοχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. ΑΠΟ την άλλη, όμως, όλα είναι μέσα στη ζωή.

Έχεις beauty μυστικά;

Είμαι Σπαρτιάτισσα. Μου αρέσει η φυσικη ομορφιά και να μεγαλώνω φυσιολογικά. Ασφαλώς και κάνω θεραπείες στο δερματολόγο μου, θέλω όμως να έχω τις ρυτίδες μου. Αποφεύγω ό,τι μπορεί να αλλοιώσει το φυσικό αποτέλεσμα που επιδιώκω.

Διατροφή κάνεις;

Δεν ακολούθησα ποτέ διατροφή, τρώω λίγο απ' όλα, και, ευτυχώς, ακόμη δεν έχει χρειαστεί να κάνω δίαιτα. Εννοείται πως δεν τρώω κάθε μέρα παστίτσιο και σοκολάτες - μέτρον άριστον. Κάνω πιλατές και, όταν μπορώ, γιόγκα δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Αλήθεια, έχεις δεχθεί λεκτική βία ως μοντέλο στο παρελθόν;

Πολλές φωνές ως μοντέλο στα '90s, ήταν κάτι καθημερινό. Ξέραμε όμως ότι το άτομο που ασκούσε λεκτική βία ήταν τρελό και ότι θα του περνούσε. Δεν υπήρχε συνέχεια μόλις τελείωνε η δουλειά.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: «Στο παρελθόν έπαιζαν παιχνίδια στην πλάτη μου» (Video)

Βίκυ Καγιά: «Κανένας μας δεν διαθέτει μικροτσίπ τελειότητας, όλοι έχουμε κάνει λάθη»

Βίκυ Καγιά: «Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που χάρηκα πραγματικά τα παιδιά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved