Η Κρίστη Παπαδοπούλου στο gossip-tv: Ο γάμος εν μέσω covid,το πρόβλημα υγείας και ο Ανδρέας Γεωργίου
Showbiz

Η Κρίστη Παπαδοπούλου στο gossip-tv: Ο γάμος εν μέσω covid,το πρόβλημα υγείας και ο Ανδρέας Γεωργίου

Η Κρίστη Παπαδοπούλου είναι μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της και την έχουμε απολαύσει σε πολλούς ρόλους στο παρελθόν, μέσα από τους οποίους την είδαμε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της. 

Τηλεοπτικά την είχαμε δει μάλιστα και στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» ενώ αυτή δεν ήταν η πρώτη της συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Αυτή την περίοδο μπορεί το κοινό να την απολαύσει στην παράσταση «Ανθισμένες Μανόλιες» οι οποίες πήραν παράταση λόγω επιτυχίας στο θέατρο Αμαλία στη Θεσσαλονίκη μέχρι 30 και 31 Οκτωβρίου και έπειτα συνεχίζουν από τις 7 Νοεμβρίου στο Alhambra Art Theater στην Αθήνα.

Η Κρίστη Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου, στον γάμο της αλλά και σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

  • Το ευρύ κοινό σε γνώρισε καλύτερα και σε λάτρεψε μέσα από την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις». Πώς ήταν αυτή η συνεργασία και ποια είναι η σχέση σου μαζί του σήμερα μετά το τέλος της σειράς;

Η συνεργασία μας με τον Ανδρέα ξεκίνησε από το 2013 με το «Βάλς με 12 Θεούς» και θέλω να τον ευχαριστήσω που με σκέφτηκε και με έβαλε σε έναν από τους 4 πρωταγωνιστικούς ρόλους, από τότε και έπειτα κατά καιρούς με καλεί στις δουλειές του. Είναι μια οικογένεια τα παιδιά και χαίρομαι που βρίσκομαι σε στιγμές μαζί τους. Τον αγαπώ και τον εκτιμώ και θεωρώ ότι είναι αμοιβαίο.

  • Θεωρείς ότι οι «8 λέξεις» σε βοήθησαν όσον αφορά το πόσο αναγνωρίσιμη είσαι πλέον;

Είχα την τύχη και χαρά από την αρχή της πορείας μου να βρεθώ στην τηλεόραση σε σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου το 2010, από τότε ο κόσμος μου δείχνει μια απίστευτη αγάπη και στηρίζει τις δουλειές που κάνω και αυτό είναι υπέροχο. Στο θέατρο είναι το χειροκρότημα, στην τηλεόραση είναι ο κόσμος στον δρόμο. Κάποτε ένας ηλικιωμένος κύριος μου είχε πει ότι «η τηλεόραση κυρίως είναι για μας που αισθανόμαστε μοναξιά και μας προσφέρετε χαρά και συντροφιά» και για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό και αυτό έχω κρατήσει. Και για τις νεότερες ηλικίες είναι να δίνεις ένα παράδειγμα προς μίμηση ή αποφυγή! Αυτός είναι ο στόχος και με βοηθάει να προχωρήσω πάρα πέρα!

Οι ανθισμένες Μανόλιες
Είναι ένα έργο που μιλάει στην ψυχή του θεατή. Είναι ένας ύμνος στην γυναικεία ψυχή, στην μάνα, στην σύζυγο, στην εργαζόμενη γυναίκα, στην γυναίκα που παλεύει καθημερινά για να μην ξεχνάει στο τέλος ότι είναι γυναίκα, καμωμένη από ατσάλι! Έχει πολλή αγάπη, μυρωδιά από φιλία ,νοιαξιμο, επαφή, όμορφοι χαρακτήρες καθημερινοί και ανθρώπινοι!
  • Ποια είναι η ηρωίδα που υποδύεσαι; Έχεις διακρίνει σε αυτή κοινά στοιχεία με εσένα;

Σέλμπι Ίτεντον, ένας ρόλος που στην αρχή τον παρατηρείς σαν κάτι απλοϊκό αλλά τελικά ο Χάρτλιγκ έγραψε στην μνήμη της αδελφής του ένα αριστούργημα! Το κορίτσι αυτό είναι η επιμονή για μια όμορφη ζωή. Επιμένει, πολεμάει, έχει στόχους, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος παρόλο που η υγεία της δεν την βοηθάει, αυτή είναι η ουσία της να κάνει ότι καλύτερο μπορεί χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, λέει την πιο ωραία ατάκα κάποια στιγμή στην μαμά της «προτιμώ να έχω 30 εκπληκτικά λεπτά παρά μια ολόκληρη αδιάφορη ζωή».

Πιστεύω στον Θεό και τον ευχαριστώ καθημερινά για αυτά που μου έχει προσφέρει.

  • Σε αυτή την παράσταση όλες οι πρωταγωνίστριες είστε γυναίκες. Έχει τύχει μεταξύ σας να σχολιάσετε τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν σοκάρει τους πάντες; Προσωπικά πώς αντέδρασες όταν έμαθες όλα αυτά που κατήγγειλαν οι συνάδελφοί σου;

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του θέματα σε αυτήν την ζωή, δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν, στεναχωρέθηκα πολύ για κάποιους ανθρώπους, όπως λέει και ο Αισχύλος «η θεία δίκη παραμονεύει και των ανθρώπων τα κρίματα σε ζυγαριά τα ζυγίζει».

  • Σε εσένα, στην πορεία σου στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια, σου έχει συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό;

Δεν κατάφερε να με αγγίξει κάτι τέτοιο, μάλλον γιατί η μαμά μου που είναι ηθοποιός πολλά χρόνια στην Κύπρο με προστάτευσε από την αρχή, με ενημέρωσε και μου υπενθύμισε για ποιον λόγο είμαι σε αυτό τον χώρο!

  • Εν μέσω κορονοϊού αρραβωνιάστηκες και το καλοκαίρι του 2021 παντρεύτηκες. Έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σου και στη συμβίωση με τον σύζυγό σου μετά τον γάμο;

Αν υπήρχε αλλαγή θα αγχωνόμουνα ιδιαίτερα, όχι πλάκα κάνω, δεν άλλαξε κάτι, πέραν από την ευλογία που πήραμε, η μέρα εκείνη ήταν μαγική και νομίζω θα την θυμόμαστε για πάντα, από κει και πέρα μακάρι να αξιωθούμε να κάνουμε κάθε χρόνο τέτοια πάρτυ!

  • Έχεις δηλώσει δημόσια ότι πέρασες μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία σου. Τώρα που το ξεπέρασες, θεωρείς ότι έγινες πιο δυνατή;

Γίνεσαι πιο ευαίσθητος νομίζω, αλλά χαίρεσαι περισσότερο τα μικρά πράγματα στην ζωή και τα εκτιμάς, κάπως έτσι είναι πια τα πράγματα, ωριμάζεις πιο έντονα και διαφορετικά!

  • Τι θα συμβούλευες κάποιον που περνάει το ίδιο; Από που άντλησες εσύ δύναμη;

Πίστεψα πολύ, με κουράγιο, δύναμη, αγάπη από όσους έμειναν, προσευχή και πίστη, σε ότι πιστεύει ο καθένας, εγώ πιστεύω στον Θεό και τον ευχαριστώ καθημερινά για αυτά που μου έχει προσφέρει και τους γονείς μου και τον αδελφό μου, όλη την οικογένεια που ήταν εκεί καθημερινά με μεγάλη συμπαράσταση! Χάνεις πολλά εκείνη την περίοδο αλλά στην ουσία μετά από χρόνια κατάλαβα ότι δεν μπορείς να κάνεις πολλά πέραν από το να εμπιστευτείς και να παλέψεις με ότι μπορείς. Και στην ουσία ποτέ δεν χάνεις, εσύ θα είσαι ασφαλής ότι κι αν γίνει, για τους άλλους είναι το θέμα!

  • Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Τι να περιμένουμε από εσένα;

Σχέδια δεν κάνω, βάζω στόχους όμως και παλεύω πολύ για αυτούς! Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία να χαμογελάμε και να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή! Να μπορώ να εξερευνώ τον κόσμο και να απολαμβάνω το παιχνίδι που αποφάσισα να κάνω επάγγελμα!

Διαβάστε επίσης:

Κρίστη Παπαδοπούλου: «Δεν κάνω σχέδια για να μην απογοητεύομαι»

Κρίστη Παπαδοπούλου: Η μάχη της με τον καρκίνο και η πίστη της στο Θεό

8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε φορώντας τις πιο εναλλακτικές γόβες ever! Θα ξετρελαθείς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved