Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συγκινημένος αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου πέθανε, κρατώντας μου το χέρι»!
Showbiz

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συγκινημένος αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου πέθανε, κρατώντας μου το χέρι»!

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το Σάββατο 23 Οκτωβρίου μέσα από την συχνότητα του Mega.

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο, στο MEGA στις 08.50 με τη νέα του εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας»!

Ο δημοσιογράφος δήλωσε:«Το γέλιο μακραίνει τη ζωή, και δεν είναι τυχαίο ότι σε μια καινούργια εκπομπή ξεκινάμε με θέμα το γέλιο, και καλεσμένο τον Toni Sfino. Καλεσμένος θα είναι και ο Χρήστος Κιούσης, για ένα θέμα που είναι τρολ από μόνο του, την αντρική κοιλιά και το “σωσίβιο”».

Και πρόσθεσε: «Στη νέα εκπομπή νομίζω ότι αγγίζουμε πιο πολύ την κοινωνία, δεν είναι μια αμιγώς ιατρική εκπομπή. Ασχολείται πολύ με την ψυχολογία, με τη διατροφή, έχει ενότητες που έχουν να κάνουν με την οικολογία, ενότητες για το άντρα και το παιδί».

Μιλώντας για το πώς η εκπομπή του έχει επηρεάσει τις ζωές κάποιων ανθρώπων, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είπε ότι: «Είναι πολύ συγκινητικό να σε σταματάνε στο δρόμο και να σου λένε ότι έκοψαν πχ το κάπνισμα επειδή είδαν την εκπομπή μου, και να με ευχαριστούν. Σε διακοπές μου ενώ κολυμπούσα ένας κύριος μου είπε ότι πήγε για εξετάσεις και ανακάλυψε ότι έχει προστάτη επειδή είδε την εκπομπή. Αυτή για εμένα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή».

Ενώ τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η πρόληψη. Έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Όταν το ανακαλύψαμε είχε εξαπλωθεί σχεδόν παντού. Η ενασχόληση με τα ιατρικά με έχει κάνει να κοιτάζω κατάματα τις ασθένειες. Αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος του θανάτου. Τον αισθάνθηκα όταν πέρασα κορονοϊό και ήταν ένας φόβος που με σημάδεψε».

«Ο πατέρας μου πέθανε κοντά στα παιδιά του, στο σπίτι του, κρατώντας μου το χέρι. Είναι ωραίο να αποχαιρετάς έτσι τους γονείς σου. Δε θα ήθελα ο πατέρας μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος να πεθάνει μέσα σε μια ΜΕΘ», συμπλήρωσε κλείνοντας σχετικά με την απώλεια του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Τσάβαλου:Μιλά πρώτη φορά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Σοκάρει η αποκάλυψη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη: «Η επιστημονική κοινότητα ανέμενε μια μεγάλη πανδημία»

Οδηγός Ζωής: Ο Άκης Σακελλαρίου μιλά για την περιπέτεια της υγείας του στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved