Άγγελος Λάτσιος: Οι φωτογραφίες με τις δύο αδελφές του, Λάουρα και Βαλέρια που τρέλαναν το Instagram
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Οι φωτογραφίες με τις δύο αδελφές του, Λάουρα και Βαλέρια που τρέλαναν το Instagram

Ο Άγγελος Λάτσιος δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για τις τρεις αδελφές του και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αδυναμία που τους έχει.

Ο Άγγελος Λάτσιος, έχει αδυναμία τις αδερφές του και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του για Βαλέρια, τη Μαρίνα και τη Λάουρα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι πολύ ενεργός στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις καθημερινές του στιγμές.

Το απόγευμα της Πέμπτης (28/10), ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου στη μία τον βλέπουμε να ποζάρει με τη Λάουρα και στην άλλη με τη Βαλέρια από μια κοινή τους έξοδό.

Να σας θυμίσουμε, ότι πριν μερικές μέρες ο Άγγελος Λάτσιος απόλαυσε με την Φαία Μερκούρη τον καφέ τους στην Πλάκα, με την καλλονή να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο νέοι πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους ήταν στα Άχλα της Άνδρου απ' όπου και δημοσίευσαν μοναδικές, τρυφερές φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram!

Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιο δεν σταμάτησε όλο το καλοκαίρι να ποστάρει φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Άνδρο!

Ενώ πριν λίγες μέρες είχε ταξιδέψει με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη στο Άμστερνταμ απ' όπου και δημοσίευσαν στιγμιότυπα.

Διαβάστε επίσης:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη και το βαφτιστήρι της, τον Άγγελο Λάτσιο (photos)

Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη on air για τον Άγγελο Λάτσιο που δεν περιμέναμε! (Video)

Γαία Μερκούρη: Η φωτογραφία με τον Άγγελο Λάτσιο και η τρυφερή αφιέρωση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved