Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της - Η δήλωση που «έλιωσε» το Instagram
Showbiz

Η τρυφερή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της - Η δήλωση που «έλιωσε» το Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το θαύμα που ζει εδώ και πέντε μήνες. Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει.

Η καθημερινότητα της Μαρίας Ηλιάκη έχει αλλάξει εδώ και πέντε μήνες, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, με την ίδια να μην κρύβει ούτε λεπτό την ευτυχία της.

Η παρουσιάστρια έγινε μητέρα στην Ελβετία, εκεί όπου ζούσε με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη και οι δυο τους απολαμβάνουν χαρούμενες στιγμές με το κοριτσάκι τους.

Η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό μαζί με τη μπέμπα της για επαγγελματικούς λόγους και συγκεκριμένα για την εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου, «Τι λες τώρα!», στην οποία και συμμετέχει.

Πέντε μήνες μετά τη γέννηση του μωρού, η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει αυτό που συμβαίνει και μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, εξέφρασε την αγάπη της.

«5 μήνες μαζί και νομίζω πως θα σκάσω από αγάπη…», έγραψε χαρακτηρίστηκα η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε παρακάτω την γλυκιά φωτογραφία

Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ανακοίνωσε στον Στέλιο Μανουσάκη ότι είναι έγκυος.

«Ήταν στην Ελβετία και του το έστειλα σε μήνυμα! Τον πήρα πρώτα τηλέφωνο και δεν απάντησε. Μου είχε στείλει, λοιπόν, ένα πολύ γλυκό μήνυμα ο γυναικολόγος μου, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, μια πολύ ωραία φωτογραφία, για να μου το ανακοινώσει. Και εγώ αυτή τη φωτογραφία την έκανα προώθηση στον Στέλιο! Μάλιστα άργησε να μου απαντήσει γιατί είχε χειρουργεία. Με παίρνει λοιπόν το απόγευμα τηλέφωνο και μου λέει: «Τι είναι αυτό που μου έστειλες;». Και του απαντώ «Είμαι έγκυος». Ε, καταλαβαίνεις, υπήρξε ένας ενθουσιασμός».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Όταν δεν έκανα εμετούς, δεν ζαλιζόμουν και δεν είχα πονοκέφαλο, ήμουν στα social media

Μαρία Ηλιάκη: «Όταν βγήκε, ένα πλάσμα γεμάτο αίματα, λέω «Στέλιο, τι είναι αυτό; Το παιδί μας;»

Μαρία Ηλιάκη: Τα σχέδια του γάμου και της βάφτισης της κόρης της – Έτσι φαντάζεται το νυφικό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved