Ηθοποιός του Τατουάζ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Παρίσι!
Showbiz

Ηθοποιός του Τατουάζ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο Παρίσι!

Σε μία πολύ λιτή αλλά και ιδιαίτερα ρομαντική τελετή παντρεύτηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός τον σύντροφό της!

Ο λόγος για την Τατιάνα Μελίδου, ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Τατουάζ η οποία ένωσε τη ζωή της με τον εδώ και έναν χρόνο σύντροφό της Ιωάννη Μαμάρα.

Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη γαλλική πρωτεύουσα, ειδικά η ηθοποιός η οποία έζησε εκεί για αρκετό διάστημα, τον καιρό που έκανε το μεταπτυχιακό της.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο και μάλιστα, πολύ σύντομα μετά την απόφασή τους να ζήσουν τον έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον, πήραν και την απόφαση να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη για να δοκιμάσουν τη σχέση τους.

Και αυτή η περίοδος πήγε, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, τόσο καλά που οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον γάμο.

Όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε πως ταίριαζε πολύ μιας και κατάγονται και οι δύο από τη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ένωσής του μακριά από τη δημοσιότητα όμως προσφάτως η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία της με τον αγαπημένο της στην οποία σχολίασε: "Κάπου ανάμεσα στη γη και την παράδεισο", αφήνοντας να φανεί το πόσο ευτυχισμένη είναι αυτό το διάστημα στην προσωπική της ζωή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Οι γυναίκες «δηλητήριο» των τηλεοπτικών σειρών αυτής της σεζόν

Ηθοποιός του Τατουάζ ζει θυελλώδη έρωτα με συμπρωταγωνιστή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved