Τάσος Ξιαρχό: Το νέο βίντεο στο Tik Tok και η ατάκα για τη Δανάη Μπάρκα που θα συζητηθεί!
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Το νέο βίντεο στο Tik Tok και η ατάκα για τη Δανάη Μπάρκα που θα συζητηθεί!

Ο Τάσος Ξιαρχό, μετά από καταδίωξη της Αστυνομίας και ένα απίστευτο θρίλερ που εκτυλίχθηκε με τον ίδιο να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει, ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok δίνοντας σημεία ζωής. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο μιας κοπέλας την οποία σχολίαζε αρνητικά για την εμφάνισή της, τα παραπανίσια της κιλά και τη ριγέ μπλούζα που φορούσε.

Η ανάρτησή του αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τις εκπομπές να ασχολούνται εκτενώς με το όλο θέμα.

H νεαρή κοπέλα μίλησε μετά το όλο περιστατικό, όμως εκείνος δεν τοποθετήθηκε δημόσια αλλά λίγο αργότερα μάθαμε ότι καταδιώχθηκε από την Αστυνομία.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο Τάσος Ξιαρχό απειλούσε να αυτοκτονήσει και από εκείνη τη στιγμή εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο θρίλερ για τον εντοπισμό του.

Στο μεταξύ ο ίδιος ο γνωστός χορογράφος ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok με το οποίο αρχικά έδινε σημεία ζωής καθώς οι οικείοι του είχαν ανησυχήσει.

Σε αυτό το βίντεο ο Τάσος Ξιαρχό έγραφε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλλει η τιβι και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα το κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε, όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν τα ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς τα να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Η τελευταία αυτή ατάκα για την Δανάη Μπάρκα αλλά και λίγο πριν η "μπηχτή" για τον Νίκο Κοκλώνη αναμένεται να συζητηθούν και πάλι μιας και ο Τάσος Ξιαρχό επαναφέρει το θέμα του bullying και του body shaming.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχο: Έδωσε σημεία ζωής με video στο Tik Tok (video)

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη από την αστυνομία στο Μενίδι!

Εβελίνα Νικόλιζα: Ξεσπά κατά του Ξιαρχό:Είναι ξεκάθαρο ποια από τις δυο κατηγορίες είναι για λύπηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved