Showbiz

Τάσος Ξιαρχο: Έδωσε σημεία ζωής με video στο Tik Tok (video)

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε video στον προσωπικό του λογαριασμο στο Tik Tok, το οποίο κατέβασε σχεδόν αμέσως.

Σημάδια ζωής φαίνεται να έδωσε ο γνωστός χορογράφος, Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος. ο οποίος ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, το οποίο και κατέβασε λίγα μόλις δευτερόλεπτα αργότερα.

Όπως όλα δείχνουν, έκανε αυτήν την κίνηση για να δείξει ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού και μέχρι πριν λίγο, η αναζήτησή του είχε εξελιχθεί σε θρίλερ, με τον ίδιο τον πατέρα του να τον αναζητεί στους δρόμους. Ο γνωστός χορογράφος, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό νωρίτερα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.



«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε στο TikTok video ο Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος.

Δείτε παραπάνω το σχετικό video

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον Τάσο Ξιαρχό: Τον αναζητά στους δρόμους ο πατέρας του! Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη από την αστυνομία στο Μενίδι!

Εβελίνα Νικόλιζα: Ξεσπά κατά του Ξιαρχό:Είναι ξεκάθαρο ποια από τις δυο κατηγορίες είναι για λύπηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved