Oρφέας Αυγουστίδης: Η ηλικία, το ύψος και η σύντροφος της ζωής του Γεωργία
Showbiz

Oρφέας Αυγουστίδης: Η ηλικία, το ύψος και η σύντροφος της ζωής του Γεωργία

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι από τους ηθοποιούς που το τελευταίο διάστημα έχει πολυσυζητηθεί καθώς ο ρόλος του στο Σασμό έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από τη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός».

Η αιτία για να λατρέψει την υποκριτική ήταν οι γονείς του, Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνος Αυγουστίδης, οι οποίοι είναι και εκείνοι επιτυχημένοι ηθοποιοί.

Η ηλικία

Όσον αναφορά την ηλικία, ο γνωστός ηθοποιός είναι 36 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα, στις 5 Ιουνίου 1985.

Και εμείς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, καθώς φαίνεται για μικρότερος. Αυτό βέβαια, φαίνεται να μην πτοεί τις γυναίκες, οι οποίες παραμιλούν στο όνομα του.

Τι ύψος να έχει άραγε;

Και δεν είναι μόνο ένας όμορφος, ταλαντούχος και καλός ηθοποιός, είναι και ψηλός όπως θα έχεις παρατηρήσει.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, δεν είναι μόνο ένας όμορφος, ταλαντούχος και καλός ηθοποιός, είναι και ένας από τους πιο ψηλούς ηθοποιούς της ελληνικής showbiz.

Ο ηθοποιός έχει ύψος 1.88… Ναι καλά διαβάσατε

Αυτό φαίνεται και μέσα από την σειρά που πρωταγωνιστεί, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που αρκετοί επώνυμοι έχουν σταθεί δίπλα του, με τον Ορφέα να τους περνάει αρκετά…κεφάλια.

H σύντροφος της ζωής του Γεωργία

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία εδώ και αρκετά χρόνια διατηρούν μία πολύ όμορφη σχέση. Το ζευγάρι πριν από λίγους μήνες απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, και έχει προτιμήσει να μείνει η προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την είδηση της γέννησης είχε ανακοινώσει τον περασμένο Απρίλιο, μέσω της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα.

«Έχω να σας πω μια ευχάριστη είδηση. Μου ήρθε μια πληροφορία ότι ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος που είχαμε πει πάλι εδώ ότι η σύντροφός του περιμένει μωράκι, μου ήρθε μια πληροφορία σήμερα ότι χθες γέννησαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης. Να τους ζήσει, να είναι γερό, καλότυχο και να κυνηγάει πάντα τα όνειρά του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Αυγουστίδης: «Είχα πρότυπα τους γονείς μου. Είναι ωραίοι τύποι»

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο απίθανος τρόπος που αποκάλυψε το όνομα του γιου του!

Σασμός: Ορφέας Αυγουστίδης: «Ο έρωτας Αστέρη και Αργυρώς γίνεται σύντομα γνωστός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved