Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της ξεπέρασαν τον κορονοϊό - Η ανάρτηση της ηθοποιού
Showbiz

Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της ξεπέρασαν τον κορονοϊό - Η ανάρτηση της ηθοποιού

Η Μαρία Κορινθίου μέσα από τα social media αποκάλυψε πως εκείνη και η κόρη της είναι πλέον καλά στην υγεία τους.

Τέλος έλαβε η περιπέτεια υγείας της Μαρίας Κορινθιού και της κόρης της, Ισμήνης Αϊβάζη. Οι δυο τους είχαν νοσήσει από κορονοϊο, όμως τώρα είναι καλά και το «φωνάζουν».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός και η κόρη της, σήμερα το μεσημέρι (8/11) έκαναν self test στο σπίτι, το οποίο έδειξε πως είναι πλέον αρνητικές.

Η Μαρία Κορινθίου θέλησε να μοιραστεί το ευχάριστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους κάνοντας ένα instastory.

Να σας θυμίσουμε πως πρώτος είχε νοσήσει ο Γιάννης Αϊβαζης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μία εβδομάδα. Ο ηθοποιός λίγο μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, είχε δηλώσει στον ΑΝΤ1: «Είναι ένα άτιμο πράγμα. Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και έχεις ξεμπερδέψει, ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού και παλεύεις να αναπνεύσεις. Χρειάστηκα οξυγόνο. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ. Έμεινα 7 μέρες στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος που νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ.

Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Αϊβάζης: «Ένας άνθρωπος ήταν δίπλα μου, μιλάγαμε και μέσα σε 2 ώρες διασωληνώθηκε»

Μαρία Κορινθίου: Απαντά για τη φώτο δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας που προκάλεσε αντιδράσεις

Κορινθίου: Και η κόρη της με κορονοϊό! Η εξομολόγηση στον Γρηγόρη και η μεγάλη αλλαγή της (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved