Γιώργος Ματαράγκας: «Εχω στο πατάρι μια κούτα ολόκληρη με γράμματα κοριτσιών»
Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Εχω στο πατάρι μια κούτα ολόκληρη με γράμματα κοριτσιών»

Για τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου μίλησε ο Γιώργος Ματαράγκας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τις γυναίκες αλλά και στον γιο του.

Ησασταν αντιπρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Πώς σχολιάζετε τις αποκαλύψεις αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις;

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι το θέατρο και η τέχνη γενικότερα μπήκαν πάλι στην πρώτη γραμμή και μίλησαν για αυτά που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία, και όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι ηθοποιοί λοιπόν ήταν μπροστάρηδες και σ’ αυτό, με αποτέλεσμα και οι νόμοι να αλλάξουν και σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στο θέατρο, να το σκέφτονται πολύ καλά πριν τολμήσουν να κάνουν οτιδήποτε. Θεωρώ ότι έγινε τόσο μεγάλος ντόρος με αυτό, γιατί τα πρόσωπα είναι γνωστά. Η βία και η εκμετάλλευση πρέπει να σταματήσουν, είτε για επώνυμα είτε για μη επώνυμα άτομα.

Για να αλλάξουμε κλίμα, έχετε υπάρξει ζεν πρεμιέ. Ποια ήταν η σχέση σας με τις γυναίκες;

Εχω στο πατάρι μια κούτα ολόκληρη με γράμματα κοριτσιών που μου έστελναν τη δεκαετία του ’80, λόγω των ταινιών που έπαιζα τότε. Η πλάκα είναι ότι, όταν συναντώ κάποια από αυτές που μου είχαν στείλει τότε γράμματα, μου λένε «πω πω, από μικρό κορίτσι σάς θαυμάζω!». Αν συνυπολογίσει κανείς ότι εγώ τότε ήμουν 20 χρονών, όλα αυτά τα κορίτσια είναι 5 με 10 χρόνια μικρότερα από εμένα. Οπως καταλαβαίνετε, με κάνουν να νιώθω… παππούς, παρόλο που είμαστε πολύ κοντά στην ηλικία. Πλάκα κάνω – τις αγαπώ τις γυναίκες!

Εχετε δηλώσει πολλές φορές τη μεγάλη σας αγάπη για τον γιο σας, Χάρη. Πώς είναι οι σχέσεις σας; Θα ακολουθήσει τα βήματά σας;

Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Χάρης είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου. Είμαι υπερήφανος πατέρας, γιατί είναι ένα καταπληκτικό παιδί και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Του αρέσει πολύ το θέατρο. Αλλωστε, όλα του τα παιδικά χρόνια τα έχει ζήσει πίσω από κάποιο θεατρικό σκηνικό. Αλλά η συμφωνία μας είναι να προχωρήσει με τις σπουδές του και θα το συζητήσουμε αργότερα αν θέλει να ασχοληθεί και με το θέατρο.

Πηγή:Espresso

Διαβάστε επίσης:

Δον Καμίλο: Μετά από δύο χρόνια μεγάλης επιτυχίας έρχεται τον Νοέμβρη στην Αθήνα

Γιώργος Ματαράγκας: «Δεν είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση, αλλά δεν το κυνηγάω»

Απίστευτη αποκάλυψη από ηθοποιό: «Έχω πετάξει μέχρι και άνθρωπο στη θάλασσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved