Ελπίδα και Ήρα Κατσαντώνη για ψώνια στα βόρεια προάστια - Μάνα και κόρη απόλαυσαν χαλαρές στιγμές
Showbiz

Ελπίδα και Ήρα Κατσαντώνη για ψώνια στα βόρεια προάστια - Μάνα και κόρη απόλαυσαν χαλαρές στιγμές

Η Ήρα Κατσαντώνη και η Ελπίδα απόλαυσαν οικογενειακές στιγμές και συνδύασαν βόλτα και ψώνια.

Η Ήρα Κατσαντώνη είναι ο καρπός του έρωτα, της τραγουδίστριας Ελπίδας και του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες, ωστόσο κάθε φορά που τη βλέπουμε με ή χωρίς τη μητέρα της, εντυπωσιάζει πάντα.

Ωστόσο μάνα και κόρη αποφάσισαν να απολαύσουν από κοινού μια βόλτα και συνδύασαν καφέ και ψώνια. Άλλωστε ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στην αγορά ενός ρούχου ή παπουτσιού;

Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές, κοίταξαν βιτρίνες και συζήτησαν για αρκετά θέματα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ήρα και την Ελπίδα να αγοράζουν διάφορα προϊόντα που τους άρεσαν.

Να σας θυμίσουμε πως η Ήρα έχει ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της και σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

«Έχω μάθει να μη λέω «ποτέ». Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο. Δεν είναι προτεραιότητά μου, βέβαια. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δημιουργήσω οικογένεια. Αν βρω τον κατάλληλο άνθρωπο, θα το πράξω. Μ’ άρεσε η εμπειρία του γάμου. Το ότι δε μας βγήκε, δεν υπήρξε κατασταλτικός παράγοντας. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην άνδρα μου».

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γύρισε σπίτι και αντίκρισε την πιο όμορφη έκπληξη από τις κόρες της (pics)

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Οι πρώτες μέρες στο σπίτι χωρίς αλκόολ ήταν υπέροχες» (video)

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πιο γλυκιά ανάρτηση για τη γιορτή του γιου της, Μιχαήλ - Άγγελου (pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved