Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το ξέρετε ότι για τον επικείμενο γάμο μου ευθύνεται η Παναγιώταρου;» (video)
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το ξέρετε ότι για τον επικείμενο γάμο μου ευθύνεται η Παναγιώταρου;» (video)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο γάμος της είναι προ των πυλών και μας αποκαλύπτει τον ρόλο που έπαιξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη γνωριμία με τον μέλλοντα σύζυγό της.

Τη Δήμητρα, την πρωτογνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι Greece's Next Top Model και από τότε έχει κάνει τεράστια βήματα στον χώρο του modeling, αλλά έχει εξελιχθεί και επιχειρηματικά. Η ίδια, με σχετική δημοσίευση που είχε κάνει στο Instagram, είχε ενημερώσει τους followers της ότι σκοπεύει να παντρευτεί, μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για όλους και για όλα. Το θέμα που επικράτησε ήταν η περιπέτεια της υγείας της Δήμητρας, για την οποία αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές μέρες. Τώρα είναι πολύ καλά και, όπως φαίνεται, πιο αισιόδοξη από ποτέ.

Ανάμεσα σε πολλά, μίλησε και για την απόφασή της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, αλλά και για τον ρόλο, που έπαιξε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε όλο αυτό, αφού ήταν εκείνη που τους γνώρισε και ξεκίνησαν οι επικοινωνίες τους. Χαρακτηριστικά, είπε στην εκπομπή "Happy Day" και την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Το ξέρετε ότι για τον επικείμενο γάμο μου ευθύνεται η Παναγιώταρου; Η αλήθεια είναι ότι εκείνη είχε το κοκαλάκι της νυχτερίδας τη μέρα που συστηθήκαμε με τον άντρα μου. Ήμουν μαζί με την Αλεξάνδρα. Ο άνδρας μου δεν έχει καμιά σχέση με τη showbiz. Είναι ένας άνθρωπος που προτιμά να είναι διακριτικός. Έχει έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση, όταν σηκώνουν το κινητό και να τον τραβάνε φωτογραφίες».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από το νοσοκομείο: «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»

Με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το δημόσιο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Αλεξανδράκη: Τα νεότερα για την υγεία της: «Δυστυχώς θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved