Μυριέλλα Κουρεντή: «Προσπαθώ κάθε μέρα να δημιουργώ καινούργιες και εξίσου όμορφες αναμνήσεις»
Showbiz

Μυριέλλα Κουρεντή: «Προσπαθώ κάθε μέρα να δημιουργώ καινούργιες και εξίσου όμορφες αναμνήσεις»

Η Μυριέλλα Κουρεντή δοκιμάζεται σε πολλά και διάφορα πράγματα.

Η γλυκιά ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την μεγαλύτερη πρόκληση που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και για τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια της.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο;

Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση από τον θάνατο κάποιου αγαπημένου σου προσώπου, που όλοι καλούμαστε κάποια στιγμή να περάσουμε στη ζωή μας- κι όχι μόνο μία φορά. Αυτή ήταν για εμένα μια μεγάλη πρόκληση, που πέρασα σε αρκετά νεαρή ηλικία πρώτη φορά και συνειδητοποίησα πολλά για τη ζωή έκτοτε. Επαγγελματικά με έκανε να μη θεωρώ τίποτε ακατόρθωτο.

Υπάρχει κάτι που νοσταλγείς από το παρελθόν ή κοιτάς μόνο το παρόν;

Γενικά μου αρέσει να επικεντρώνομαι στο παρόν. Και όταν καμιά φορά νοσταλγώ, προσπαθώ να θυμάμαι στιγμές που θα με κάνουν να νιώθω ευγνώμων για όσα έχω στο παρόν και θα με παρακινούν να προσπαθώ κάθε μέρα να δημιουργώ καινούργιες και εξίσου όμορφες αναμνήσεις.

Τηλεοπτικά υπάρχει κάτι που να σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον; Θα σε δούμε κάπου;

Δεν έχω κάποια τηλεοπτικά σχέδια προς το παρόν. Αλλά και η αποχή για ένα χρονικό διάστημα είναι κάτι που χρειαζόμουν. Πάντως, η τηλεόραση σε γενικές γραμμές φέτος ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με καινούργιες σειρές σε αρκετό κανάλια. Προσωπικό με έχει εντυπωσιάσει η σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και δράκοι» στο ΜΕGΑ. Είναι άνετα σειρά που θα μπορούσε να αγοράσει το Νetflix, δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από παραγωγές του εξωτερικού. Επίσης διαδραματίζεται στην Κρήτη, από όπου κατάγομαι, και απεικονίζει πολύ πιστά την αυθεντικότητα των Κρητικών. Πραγματικά θα ήθελα πολύ να ήμουν κομμάτι μιας τέτοιας σειράς.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Μου έχει γεννηθεί η επιθυμία, εδώ και αρκετό καιρό, κάποια στιγμή να σκηνοθετήσω μία παράσταση. Η προτεραιότητα μου αυτόν τον καιρό είναι η μουσική. Συνεργάζομαι με έναν υπέροχο μουσικό, τον John Lygnos, εδώ και κάποιους μήνες, και γράφουμε τον πρώτο μας δίσκο ως ντουέτο. Σύντομα θα κυκλοφορήσουμε μουσική μας και έχω μεγάλη ανυπομονησία να δω την απήχηση που θα έχει στον κόσμο. Ήδη δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα τραγούδια μας και τα αγαπώ όλα. Το καθένα για ξεχωριστούς λόγους.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Μυριέλλα Κουρεντή: Έχετε δει την κούκλα αδερφή της; Είναι ολόιδιες!

Μυριέλλα Κουρεντή: Μαθαίνει πολεμικές τέχνες και υπάρχει λόγος! (video)

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη γιαγιά της Μυριέλλας Κουρεντή (pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved