Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Δεν μπορώ παρά να νιώθω ευλογημένος που συνεργάζομαι με τη Λυδία Κονιόρδου»
Showbiz

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Δεν μπορώ παρά να νιώθω ευλογημένος που συνεργάζομαι με τη Λυδία Κονιόρδου»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση έχει την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό της Λυδίας Κονιόρδου.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία τους στη «Γη της Ελιάς» και αν είναι ικανοποιημένος που έκανε τελικά αυτή την επιλογή του επαγγέλματος.

Πώς είναι, αλήθεια, να είσαι τηλεοπτικός γιος της Λυδίας Κονιόρδου;

«Από την πρώτη στιγμή που μου είπε ο Αντρέας Γεωργίου πως θα είμαι ο γιος της, ένιωσα ασφάλεια. Δεν μπορώ παρά να νιώθω ευλογημένος που συνεργάζομαι με αυτή τη γυναίκα, με την οποία έχουμε καταφέρει να γίνουμε φίλοι. Μέσα από κάθε κουβέντα της με συμβουλεύει. Είναι βοηθητική και κάθε κίνηση της για μένα την ώρα που γυρίζουμε αποτελεί μάθημα».

Ικανοποιημένος τελικά για την επιλογή του επαγγέλματος σου; Σε είχα ακούσει σε συνέντευξη να λες πως η αρχική σου κατεύθυνση ήταν διαφορετική.

«Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος για τίποτα. Πέρασα σε μια σχολή αλλά δεν με γέμιζε. Δεν μπορείς να ξέρεις στα 18 σου τι θέλεις να κάνεις για το υπόλοιπο ζωής σου. Οπότε είπα να δοκιμάσω να δώσω εξετάσεις στο θέατρο Τέχνης. Ακόμα όμως και εκεί δεν ένιωθα σιγουριά, σιγά-σιγά δομήθηκε όλο αυτό και φυσικά με τη βοήθεια των δασκάλων μου εκεί».

Πάντως ο χώρος ήταν γνώριμος για εσένα καθώς προέρχεσαι από καλλιτεχνική οικογένεια. Ο μπαμπάς σου είναι σκηνοθέτης του θεάτρου και ο αδελφός σου σκηνογράφος.

«Ηξερα πώς γίνονται τα πράγματα και αυτό ήταν αρκετό. Καταλάβαινα πώς λειτουργούν οι ηθοποιοί, πώς γίνονται οι πρόβες, πώς ανεβαίνει μια παράσταση. Ημουν από μικρός σε αυτό και μάλιστα είχα δουλέψει ως παιδί, λόγω του πατέρα μου, σε κάποιες παραστάσεις. Μεγάλωσα στο θέατρο και θαύμαζα τους ηθοποιούς».

Και τώρα που οι δικοί σου σε βλέπουν σε μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της μικρής οθόνης;

«Χαίρονται πολύ. Παρακολουθούν τη σειρά φανατικά και μου κάνουν και θετικά σχόλια. Ο πατέρας μου είναι ειλικρινής μετά από τόσα χρόνια στο θέατρο και σέβομαι όλες τις παρατηρήσεις που μου κάνει», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη από τη φρίκη που βιώνει μπορεί να φτάσει και στην αυτοκτονία

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο απαγωγέας της Γης της Ελιάς, η ηλικία, οι σπουδές και τα περίεργα μηνύματα

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Δεν έχετε δει τίποτα απ' όσα θα περάσει η Μυρτάλη από τον Αλέξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved