Καίτη Φίνου: Θα τα χάσεις με την αλλαγή στην εμφάνισή της!Έχασε κιλά και αποκαλύπτει τη διατροφή της
Showbiz

Καίτη Φίνου: Θα τα χάσεις με την αλλαγή στην εμφάνισή της!Έχασε κιλά και αποκαλύπτει τη διατροφή της

Το είπε και το έκανε η Καίτη Φίνου! Έχασε κιλά και μοιράστηκε στα social media την πρώτη της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών της.

Ήδη από τον περασμένο Ιούνιο η αγαπημένη ηθοποιός είχε χάσει δέκα κιλά και όπως φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτη προσπαθώντας να επαναφέρει τη λεπτή της σιλουέτα κυρίως για λόγους υγείας αλλά και για λόγους αισθητικής.

Η Καίτη Φίνου όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα έχει κόψει γαλακτοκομικά προϊόντα, αλεύρι και το πιο σημαντικό τη ζάχαρη. Τα πρώτα αποτέλεσμα ήδη φαίνονται και μάλιστα πολύ αφού η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική.

Δες στη gallery τη φωτογραφία που ανέβασε

Πριν από μερικούς μήνες η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό είχε αποκαλύψει πως είχε χάσει δέκα ολόκληρα κιλά.

«Αποφάσισα να κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 οπότε έκοψα ότι κάνει κακό. Είμαι στον 4ο μήνα διατροφής, έχω χάσει γύρω στα 10 κιλά. Μου έγραψε κάποιος στο Instagram «δεν έχεις να φας και κάνεις και τα νύχια σου;»…. Στα social media με έχουν πει μέχρι και φάλαινα για τα κιλά μου. Σαφώς και με στεναχωρούν τέτοια σχόλια… Κάνω διατροφή. Έχω κλείσει τα 60 και έκοψα αυτά που κάνουν κακό, έκοψα το αλεύρι, τη ζάχαρη και εντελώς τα γαλακτοκομικά. Είμαι στον τέταρτο μήνα», είχε πει.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως λόγω των κιλών της, δεν της έδιναν ρόλους.

«Στο θέατρο είχα βιώσει ρατσισμό, όταν ήρθε η στιγμή να με επιλέξουν για ρόλους. Όταν άρχισα να παχαίνω μου το είπαν: "Τώρα που πάχυνες, δεν σε θέλουμε." Εμένα με θέλανε έτσι όπως ήμουν. Δεν γίνεται αυτό», έχει πει

Διαβάστε επίσης

Καίτη Φίνου: Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή της - Έχασε 10 κιλά και αυτή είναι η δίαιτά της!

Καίτη Φίνου: «Σήμερα, στον χώρο μας υπάρχουν ταλέντα, αλλά και ψώνια»

«Όταν πάχυνα ζήταγα ρόλους στο θέατρο και μου έλεγαν, τώρα που πάχυνες δεν σε θέλουμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved