Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα αγαπημένα της ζευγάρια στη σειρά
Showbiz

Σασμός: Η Στέλλα αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα αγαπημένα της ζευγάρια στη σειρά

Η Ευγενία Σαμαρά υποδύεται τη δυναμική Στέλλα της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Σασμός», που σαρώνει σε τηλεθέαση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τo αν περίμενε η ηρωίδα της να προκαλέσει τέτοιο πάθος στους τηλεθεατές και για το αν έχουν ομοιότητες.

«Σασμός» ή σεισμός;

Σεισμός! Περίμενα πως η σειρά θα κάνει επιτυχία,δεν θα πω ψέματα. Εξαρχής έβλεπα πως όλοι οι συντελεστές είναι εξαιρετικοί και το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη είχε μεγάλη απήχηση - υπήρχαν οι προϋποθέσεις να πάει καλά το σίριαλ. Αυτό που έχει συμβεί ωστόσο δεν είχε περάσει από το μυαλό μου. Δεν φανταζόμουν το εύρος της επιτυχίας και δεν μου έχει τύχει ξανά να δουλεύω σε κάτι τόσο μεγάλο που να με σταματά ο κόσμος στο δρόμο. Είναι ωραίο το συναίσθημα, δεν το συζητώ.

Δεν περίμενες πως η «Στέλλα» θα προκαλέσει τέτοιο πάθος στους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media;

Η «Στέλλα» μού αρέσει γιατί είναι ένας θετικός χαρακτήρας, αλλά όχι με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει αντίστοιχες ηρωίδες, οι οποίες, όταν είναι καλές, είναι και καλοκάγαθες. Η Στέλλα είναι πολύ δυναμική και δοτική στον έρωτα και στα προσωπικά της και έχει την αξιοπρέπεια να φύγει όταν καταλάβει πως ο άλλος δεν είναι εκεί. Μου αρέσει πολύ και μπορώ να καταλάβω και τις τρέλες της.

Την καταλαβαίνεις ή της μοιάζεις λίγο;

Έχουμε κοινά, όπως στο θέμα του δυναμισμού, της παρότρυνσης και της οργάνωσης, αλλά και στην εμμονή με τα σπίτια. Τρελαίνομαι να φτιάχνω σπίτια! Δεν μετακομίζω συχνά, αλλά κάνω αλλαγές. Επίσης, είναι το αστείο των φίλων μου το ότι θα μπω σε ένα σπίτι την Τρίτη και την Πέμπτη θα είναι ένα άλλο σπίτι. Οι ρυθμοί ενός καθημερινού σίριαλ είναι γρήγοροι, οι σκηνές που γυρίζουμε πάρα πολλές, οπότε ψάχνω να βρω πού μπορεί να χωρέσει η Ευγενία στο ρόλο για να υπάρχει η οικειότητα. Το να χτίσω ένα χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά μου απαιτεί περισσότερο χρόνο. Στο καθημερινό δεν υπάρχει ο χρόνος που έχεις σε μια παράσταση, για παράδειγμα, όπου κάνεις τρεις μήνες πρόβες για να συνθέσεις κάτι πολύ καινούριο και διαφορετικό.

Βλέπεις τα επεισόδια στην τηλεόραση;

Όποτε προλαβαίνω, αν και όχι όλα. Κατ’ αρχάς, κολλάω με τη σειρά, κυρίως με τα ζευγάρια. Μου αρέσει πολύ να βλέπω τον Δημήτρη Ήμελλο και τη Μαρία Πρωτόπαππα -είναι το αγαπημένο μου ζευγάρι- και φυσικά το Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, με τους οποίους έχει γίνει χαμός. Παρακολουθώ τη σειρά σαν θεατής, εκτός από το δικό μου κομμάτι, όπου είμαι πιο επικριτική. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω πως έχω κάνει δουλειά, έχω βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Βρίσκω πράγματα που μου αρέσουν, καθώς και κάποια που πρέπει να διορθώσω. Παλαιότερα δυσκολευόμουν να με δω στην τηλεόραση και με κατέκρινα πολύ. Εδώ όμως όχι, ίσως γιατι με παρασύρει και η ιστορία.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Έξαλλος ο Μαθιός με την ερώτηση του Φραγκιαδάκη για τη Βασιλική

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Η Ευγενία Σαμαρά είναι χειμερινή κολυμβήτρια και πόσταρε φωτό με μαγιό!

Σασμός: Η Ευγενία Σαμαρά δίνει spoiler - Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved