Κατερίνα Στανίση: Πόσο κοστίζει το πιο ακριβό φόρεμα που κρύβει στην ντουλάπα της
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: Πόσο κοστίζει το πιο ακριβό φόρεμα που κρύβει στην ντουλάπα της

Κατερίνα Στανίση: Άνοιξε την ντουλάπα της και αποκάλυψε το εξωπραγματικό ποσό, το οποίο είχε διαθέσει για την αγορά ενός φορέματος, που έχει χρησιμοποιήσει σε πολλές εμφανίσεις της. 

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως η βασίλισσα της λαϊκής μουσικής σκηνής, με επιτυχίες, που πραγματικά έχουν το δικό τους χαρακτήρα και είναι διαχρονικές. Η Κατερίνα Στανίση είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες και ο κόσμος την λατρεύει για την αυθεντικότητα και την προσωπικότητά της, εδώ και 40 πλέον χρόνια, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μουσικής βιομηχανίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου εισέβαλλε στην ντουλάπα της, σε ένα σημείο του βεστιαρίου της και μίλησε μαζί της για πληθώρα θεμάτων. Ανάμεσα στα εντυπωσιακά της ρούχα, η Κατερίνα Στανίση αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι στην ντουλάπα της και πόσα χρήματα είχε διαθέσει για την αγορά του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τραγουδίστρια: «Έχω περάσει πολλά με το στυλ μου. Πάντα φορούσα αυτά που μου άρεσαν και μου ταίριαζαν. Αυτό το φόρεμα είναι το πιο ακριβό. Αυτό το είχα πληρώσει ένα εκατομμύριο».

Η ίδια αναφέρθηκε εκτενώς και στο κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων και το ότι η συγκεκριμένη ιδέα, την έβρισκε ανέκαθεν αντίθετη: «Δεν θα έκανα ποτέ αισθητική παρέμβαση, ούτε καν ένεση. Είναι κάτι που το φοβάμαι πάρα πολύ. Εδώ φοβάμαι να πάρω μέχρι και ασπιρίνη.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Στανίση: «Ήταν πολύ δύσκολο και δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω»

Κατερίνα Στανίση: «Με εξοργίζει η παιδεραστία. Είσαι ένα κτήνος, ένα τέρας είσαι»

«Τον βγάζαμε με δεμένα τραπεζομάντιλα στα χέρια για το αίμα και εκείνος ξαναέκοβε τις φλέβες του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved