Γιώργος Αμούτζας: «Έχω στενοχωρήσει πραγματικά τους γονείς μου αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω»
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: «Έχω στενοχωρήσει πραγματικά τους γονείς μου αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω»

Για τις δύο μεγάλες αγάπες του πέρα από την υποκριτική, μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του «Σασμού» αναφέρθηκε στην ιππασία και τις μηχανές, αλλά και για την απώλεια του καλύτερου του φίλου.

Έχεις ακόμη δύο μεγάλες αγάπες πέρα από την υποκριτική, την ιππασία και τις μηχανές.

Στην ιππασία έχω βγει χρυσός Βαλκανιονίκης. Ημουν 7 χρόνων όταν ανέβηκα πρώτη φορά σε άλογο γιο να κάνω μια βόλτα στη θάλασσα σε οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική. Μόλις γυρίσαμε στην Αθήνα, είπα στους γονείς μου ότι θέλω να με γράψουν σε ιππικό όμιλο. Το ένα έφερε το άλλο και τελικά έβγαλα άδεια αθλητή και ξεκίνησα να αγωνίζομαι. Αφιέρωσα πολλά χρόνια της ζωής μου στον πρωταθλητισμό. Όσον αφορά τις μηχανές, είναι ένα μεγάλο πόθος στη ζωή μου, το οποίο δεν μπορώ να τιθασεύσω. Στα 12 μου εξέφρασα την επιθυμία να ασχοληθώ με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και οι γονείς μου με έβαλαν σε μια αγωνιστική ομάδα με go karts. Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου μου έλεγε: «Κοίταξε, αγόρι μου, θα σε στείλω σε ό,τι θες, αρκεί να μην είναι μηχανή. Δυο τροχοί να μην είναι και ό,τι άλλο θέλεις να το κάνεις». Ήταν ανένδοτος σε αυτό και παρέμεινε. Οπότε περίμενα να γίνω 18 χρόνων και με τα λίγα χρήματα που έβγαζα από κάποιες δουλειές να ασχοληθώ με το μηχανοκίνητο. Μπορώ να πω ότι είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχω στενοχωρήσει πραγματικά τους γονείς μου αλλά δεν μπορώ να το σταματήσω.

Μετακινείσαι όμως με τη μηχανή;

Η καθημερινή μου μηχανή είναι απλά για να μετακινούμαι και για αυτό τον λόγο είναι μια απλή και φιλική μοτοσυκλέτα έτσι ώστε να μη με προδιαθέτει να την οδηγήσω επιθετικά. Από εκεί και πέρα η ανάμειξη μου είναι καθαρά αγωνιστική. Προτίμησα να εκτονώσω το πάθος μου γιο την αγωνιστική οδήγηση στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Ο δρόμος δεν είναι πίστα κι αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να το σεβαστούμε.

Έχεις δηλώσει ότι το 2018 ήταν μια δύσκολη χρονιά για εσένα καθώς έφυγε από τη ζωή ο καλύτερος σου φίλος.

Ήταν αδελφικός μου φίλος και από τότε μπορώ να σου πω ότι δεν έχω κολλητό. Έφυγε σε αυτοκινητικό δυστύχημα που έγινε μπροστά στα μάτια μου. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα τον θάνατο μπροστά μου. Επίσης η πρώτη φορά που αντιμετώπισα το αίσθημα της απώλειας. Συνειδητοποίησα ότι δεν είναι κάτι που μπορείς να ξεπεράσεις. Έχω αναμνήσεις από τον αγαπημένο μου Λουκά από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά, αργότερα έφηβοι, μετά ενήλικοι. Κράτησα τις πιο όμορφες στιγμές μας και είναι πολλές...

Πηγή:ΟΚ

Γιώργος Αμούτζας: Ο ρόλος του Νικηφόρου στο Σασμό, η ηλικία και ο επώνυμος νονός του!

Γιώργος Αμούτζας- Έλενα Πιερίδου: Νέος έρωτας στη showbiz

Γιώργος Αμούτζας: Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο σε τροχαίο, έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved