Έτσι νανουρίζει την κόρη της, η Χριστίνα Μπόμπα - Το τρυφερό στιγμιότυπο που «έριξε» το Instagram
Showbiz

Έτσι νανουρίζει την κόρη της, η Χριστίνα Μπόμπα - Το τρυφερό στιγμιότυπο που «έριξε» το Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν μπορεί να αποχωριστεί τις κόρες της και όταν βρίσκεται δίπλα τους, τις γεμίζει φιλιά και αγκαλιές.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει επιστρέψει σιγά σιγά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είναι κάποιες ώρες της ημέρας που λείπει από το σπίτι.

Όταν επιτέλους επιστρέφει στην ζεστασιά του σπίτι της, «τρέχει» στις δίδυμες κόρες της, μην μπορώντας να κρύψει την χαρά της. Η ίδια τους χαρίζει φιλιά και αγκαλιές και δεν μπορεί να σταματήσει να παίζει μαζί τους.

Η γνωστή influencer, το απόγευμα της Τρίτης, (16/11) ανέβασε ένα τρυφερό βίντεο, όπου απεικονίζεται να προσπαθεί να νανουρίσει μία από τις κόρες της, με την μικρή να μην σταματά να «ενοχλεί» τη μητέρα της.

Να θυμίσουμε πώς τα δίδυμα κοριτσάκια θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα. Οι μικρές πριν μερικές μέρες ξεκίνησαν να έχουν πονόδοντο, με την Χριστίνα Μπόμπα να στεναχωριέται αφού δεν είχαν όρεξη για φαγητό.

Τι έκανε η Χριστίνα; Τις έβγαλε βόλτα να πάρουν καθαρό αέρα, να ηρεμήσουν κι έπειτα επέστρεψαν στο σπίτι.

Όλες αυτές τις στιγμές , η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τις καταγράφουν και εμείς τις απολαμβάνουμε, όταν εκείνοι τα μοιράζονται μαζί μας.

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την οικογένειά της! (photos)

Ο Κατσούλης βλέπει στο πρόσωπο της Μαριαλένας τη μητέρα των παιδιών του και το λέει δημόσια! (video)

Ράδιο Αρβύλα: Ο Χασάν προκάλεσε φρενίτιδα! Τα σχόλια «γκρέμισαν» το Twitter (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved