Συγκλονιστική η Ρέβη: «Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά» - Οι φωτό στο Instagram της
Showbiz

Συγκλονιστική η Ρέβη: «Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά» - Οι φωτό στο Instagram της

Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας σήμερα και η Ρούλα Ρέβη συγκλονίζει με το μήνυμά της και τις φωτογραφίες της δυο μόλις ημέρες πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της.

«Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν την φροντίζουν και την νοιάζονται ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωροτητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί !

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα. να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου ! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε ! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι , πάντα θα σας σκέφτομαι , και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά !», έγραψε η ίδια και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη στέλνει δημόσιο μήνυμα για το πώς βίωσε την εγκυμοσύνη της.

«Αυτή η φωτογραφία με κάνει να θυμάμαι τις ώρες που ήμουν μόνη με τα 2 παιδιά μου στην κοιλιά μου να μιλάμε και να περιμένουμε με αγωνία να συναντηθούμε! Είναι λίγες ώρες πριν τα φέρω στον κόσμο, μια μέρα σαν σήμερα.... μπορεί να μην είμαι όμορφη μπορεί να είμαι τεράστια μπορεί να μην χαμογελάω μπορεί να έχω ορούς στα χέρια μου όμως θέλω να πω σε όλες τις μανούλες, και κυρίως σε αυτές που ζορίστηκαν, η ζορίζονται αυτή τη στιγμή πως λίγες ώρες μετά από αυτή τη φώτο ξαναγεννήθηκα και εγώ και μόνο χαρά και ευτυχία ένοιωθα πια», έχει γράψει.

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Ρέβη: «Επώνυμη δημοσιογράφος καθόταν δίπλα μου και με έκραζε. Της έκανα νόημα ότι την άκουσα»

Τότσικας - Ρέβη: Απίστευτο το πόσο μεγάλωσαν τα δίδυμά τους! Η οικογενειακή βόλτα για ψώνια (photos)

Ρέβη: Το μαγικό μονοπάτι που συνδέει το σπίτι της με την παραλία είναι σκέτος παράδεισος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved