Showbiz

Μαίρη Σταυρακέλη: «Τώρα πια όταν βλέπω το Καρέ της Ντάμας νιώθω τεράστια θλίψη»

Η Μαίρη Σταυρακέλη είναι μία γνήσια ηθοποιός, με χιούμορ και ποιότητα και αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο της Κατερίνας στο Καρέ της ντάμας.

Η ίδια μίλησε για τη σχέση της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς 22 χρόνια μετά, ενώ αναφέρθηκε στην αείμνηστη Χρύσα Σπηλιώτη που «έφυγε» στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

-Η σχέση σου με τους ηθοποιούς σήμερα;

Η σχέση μου με τα παιδιά σήμερα είναι μακρινή, αλλά πάντα αγαπημένη. Βέβαια, σε αυτό το χωριό που λέγεται «ελληνικό θέατρο», όλο και σε κάποια δουλειά ή σε κάποια… πρεμιέρα συναντιόμαστε. Τώρα πια όταν βλέπω το «Καρέ της Ντάμας» νιώθω τεράστια θλίψη. Η καλύτερα, δεν στο κρύβω πως δεν αντέχω να το βλέπω…

-Μίλησέ μου για την αείμνηστη Χρύσα Σπηλιώτη.

Και μόνο που ακούω τη λέξη «αείμνηστη», είναι πολύ δύσκολο να αρθρώσω λέξη. Δεν το χωράει ακόμη ο νους μου. Η Χρύσα λείπει… Άνθρωποι σαν τη Χρύσα είναι μεγάλη απώλεια. Λείπει και από εμάς, λείπει και από το θέατρο. ΛΕΙΠΕΙ. Σαν άνθρωπος, σαν ηθοποιός, σαν συγγραφέας. Και ταυτόχρονα μέσα από αυτά, θα είναι πάντα εδώ.

-Θα γυρνούσες πίσω σε αυτήν την εποχή;

Ναι, θα γυρνούσα στη νεότητα. Γιατί ανάμεσα σε εκείνη την εποχή και αυτήν, έχουν μεσολαβήσει πολλά άσχημα και δύσκολα. Ίσως, αν μαγικά γυρνούσα πίσω, να προλάβαινα τις… φωτιές που μας κάψανε και μας καίνε.

-Τι κάνει σήμερα η Μαίρη Σταυρακέλη;

Αποδέχεται και αγαπά περισσότερο από ποτέ τον εαυτό της κι αυτούς που πιστεύει ότι αξίζουν να αγαπηθούν. Θα ήθελα, βέβαια, να κάνω κι αυτά που αγαπάω, αλλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, όλα γίνονται πιο δύσκολα, με αναβολές και καθυστερήσεις. Να τώρα στις 25 Νοέμβρη, επιτέλους θα βγει στους κινηματογράφους η ταινία «Lunger» του Κώστα Χαραλάμπους με πολλούς εξαιρετικούς ηθοποιούς. Και λέω επιτέλους, γιατί είναι μια εξαιρετική δουλειά που έχει τελειώσει εδώ και 2 χρόνια και με όλα αυτά που συμβαίνουν, ανέβαλλε συνεχώς την πρεμιέρα της.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Σταυρακέλη: «Περνάει από το μυαλό μου να γράψω μία μίνι σειρά»

Μαίρη Σταυρακέλη: «Πολλοί με ρωτάνε πού βρίσκεται ο Πλάτανος για να έρθουν»

Μπορείς να τη χαζεύεις όσο θέλεις!Στην πραγματικότητα θα κολλήσεις μόλις δεις ποια είναι η μαμά της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved