Ο Πασχάλης Τσαρούχας δίνει spoiler: Τι θα συμβεί όταν η Αρετή περπατήσει ξανά
Showbiz

Ο Πασχάλης Τσαρούχας δίνει spoiler: Τι θα συμβεί όταν η Αρετή περπατήσει ξανά

Ο Πασχάλης Τσαρούχας επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πέντε χρόνια, με έναν αγαπημένο ρόλο στη Γη της ελιάς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ήρωα του και πώς τον προσέγγισε, αλλά και για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Πώς αλήθεια προσεγγίσατε τον Στάθη, τον ήρωά σας;

«Ενώ είναι ένας στιβαρός και σοβαρός χαρακτήρας, προσπαθώ να του βάζω κωμικές στιγμές, θέλω να τον κάνω λίγο... νόστιμο και χαρούμενο στο τηλεοπτικό κοινό».

Του ρίχνετε ελαφρυντικά για την απιστία του προς τη σύζυγό του;

«Δεν έχω λόγο να τον δικαιολογήσω, μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Για μένα είναι δικαιολογημένος αν σκεφτεί κανείς πως επί 20 χρόνια περίπου κάνει υπομονή μέσα στον γάμο του. Οταν λοιπόν τον χτυπάνε στο αδύναμο σημείο του που λέγεται Ιουλία, υποκύπτει. Πολύ λογικό το βρίσκω».

Παράλληλα όμως, πρέπει να αγαπάει πολύ τη γυναίκα του για να τα υπομένει όλα αυτά...

«Δεν αγαπάς μόνο ένα πράγμα ή έναν άνθρωπο για να μένεις σε μια σχέση. Είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων καθώς όπως είδατε με το που ήρθε η Ιουλία, ανατράπηκε η ισορροπία. Τα πράγματα όμως δεν θα μείνουν έτσι, οι ανατροπές θα είναι συνεχείς».

Θα υπάρξει κάτι πιο ξεκάθαρο στη σχέση του ήρωά σας με αυτές τις δύο γυναίκες;

«Κάτι πιο ξεκάθαρο θα προκύψει από τη στιγμή που Αρετή θα περπατήσει. Τότε το τοπίο θα καθαρίσει, θα πάρει τις αποφάσεις του και θα κάνει αυτό που θέλει. Η κίνηση που θα κάνει όμως δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο».



Εξαρτάται και από τα παιδιά του;

«Οχι. Απλά, παράλληλα με την ιστορία της αποκατάσταση της υγείας της Αρετής, προχωράει και μια άλλη ιστορία, στην απέναντι πλευρά, έτσι δεν είναι;».


Μόνο που πληροφορίες λένε πως στην απέναντι πλευρά που αναφέρατε, ο Ιάκωβος προσπαθεί να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο με την Ιουλία...

«Αρα μπαίνει και τρίτο πρόσωπο στην ιστορία τους. Από τη μια πάει να ξεμπλεχτεί η ιστορία, αλλά από την άλλη μπλέκει περισσότερο. Αυτή είναι λοιπόν η δουλειά της Βάνας Δημητρίου. Αυτά μας κάνει συνέχεια. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά του που μου αναφέρατε προγουμένως, συνεχίζουν να τον πιέζουν αλλά ο Στέφανος “γυρίζει" λίγο τη συμπεριφορά του. Καταλαβαίνει πως υπήρξε λίγο άδικος και σκληρός με τον πατέρα του».

Θα συνεχίσει ο Στάθης να στηρίζει τη σχέση του γιου του με τη Μυρτάλη;

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το ζευγάρι στο μέλλον, όμως ο Στάθης από την αρχή ήταν πολύ θετικός με αυτή την ιστορία, ίσως γιατί του θυμίζει τα όσα έζησε στα νιάτα του με την Ιουλία. Ίσως όμως και γιατί είναι πιο ανοιχτόμυαλος ή απλά βλέπει πως μόνο με αυτό το κορίτσι είναι ευτυχισμένος ο Στέφανος. Εγώ, και πέραν του σεναρίου, στηρίζω αυτό το ζευγάρι, υπάρχει ωστόσο και μια πονηριά σε όλο αυτό, άμα είσαι καλός με όλους, στο τέλος φταίνε οι άλλοι...».

Το γεγονός ότι θα γίνει παππούς θα του αρέσει;

«Είστε σίγουρη πως θα γίνει παππούς ο ήρωάς μου;».

Ξέρω μόνο ότι θα αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα της Βασιλικής...

«Δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει στο τέλος η Βάνα Δημητρίου».

Η έχθρα με τη Χάιδω θα τελειώσει ποτέ;

«Νομίζω πως η Στέλλα Φυρογένη που υποδύεται τη Χάιδω είναι τόσο καλή ηθοποιός που δεν θα τελειώσει ποτέ... Και στη δική της ζωή πάντως θα συμβούν πράγματα που θα την κάνουν να γλυκάνει».

Οι φήμες λένε πως με τη Δώρα Χρυσικού (Αρετή), την Ιφιγένεια Τζόλα (Βασιλική) και τον Λίαμ Αϊρλαντ (Στέφανος) είστε οικογένεια ακόμα και όταν κλείσουν οι κάμερες.

«Είναι αλήθεια πως έχουμε ταιριάξει πολύ. Μπορεί να μας τσιτώνει ώρες-ώρες η Χρυσικού και να μας ανεβάζει την πίεση, αλλά όντως είμαστε μια πολύ ωραία οικογένεια».

Τι τέλος πιστεύετε πως αξίζει στον ήρωά σας;

«Είναι νωρίς να μιλάμε για το τέλος. Δεν έχουμε δει τις ιστορίες που αναλογούν στους ήρωες. Γενικότερα μιλάω, όχι μόνο για τον Στάθη. Δεν μπορώ να το φανταστώ καν», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που την οδηγεί στην κατάρρευση

Η Γη της Ελιάς: Συγκινεί ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλώντας για τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο

Μενεγάκη: Χαμός με τη μάνα της στο σπίτι για τη Γη της Ελιάς: «Δώσε spoiler και αυτά που δεν λες»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved