Λύγισε η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας για τις δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της
Showbiz

Λύγισε η Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας για τις δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

Ενώπιος Ενωπίω: Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18-11) η Τζένη Μπαλατσινού. Η λαμπερή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα.

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία της και τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και τις δυσκολίες που βίωσε στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ και ότι θα κάνω τέταρτο παιδί… Ήρθε μόνο του. Ο Βασίλης επεδίωξε να κάνουμε παρέα κι έτσι ξεκίνησαν όλα», είπε ενώ αναφέρθηκε και στον σύντομο χωρισμό τους.

«Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει», είπε και σε εκείνο το σημείο βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο σύζυγός της.

«Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες στις μέρες μας αλλά βρήκα τον άνθρωπο μου και τον διεκδίκησα, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι μάνα, σύντροφος και συνοδοιπόρος και στα εύκολα και στα δύσκολα», είπε ο υπουργός Τουρισμού.

Αναφερόμενη στις δυσκολίες που βίωσε στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, λύγισε κα εμφανώς συγκινημένη είπε:

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε μια δυσκολία. Δεν ήθελα να το πολυσκέφτομαι και να μεγενθύνω τη δυσκολία, μέχρι και την τελευταία στο μυαλό μου είχα υποβαθμίσει αρκετά αυτή τη δυσκολία. Θέλω να πω ότι ο Βασίλης εκτός από τον άντρα της ζωής μου, υπήρξε και ο φύλακας άγγελος μου γιατί αν δεν ήταν ο Βασίλης να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη, δεν θα ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι για αυτό το οποίο συνέβη, θα είχαμε πάει με άγνοια. Ένα τηλέφωνο έκανα πριν μπω μέσα, κανείς δεν γνώριζε ότι μπήκαν για να γεννήσω, ούτε οι γονείς μου. Θεωρώ πραγματικά ότι το παιδί μας αυτό είναι ένας άγγελος, ήμουν τυχερή, οφείλω πολλά στον Βασίλη», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Διαβάστε επίσης

Τζένη Μπαλατσινού: Τελευταίες μέρες διακοπών με μια μαγική φωτό! Η νοσταλγία των παιδικών της χρόνων

Μπαλατσινού: H αδημοσίευτη φωτό από τη βάφτιση του γιου της – Η ονειρεμένη διακόσμηση στο τραπέζι

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Οι νέες φωτό από τη βάφτιση του γιου τους και η υπέροχη μπομπονιέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved