Μπέττυ & Ματθίλδη Μαγγίρα: 40 μέρες από τον θάνατο της μητέρας τους! Το τρυφερό μήνυμα στα social!
Showbiz

Μπέττυ & Ματθίλδη Μαγγίρα: 40 μέρες από τον θάνατο της μητέρας τους! Το τρυφερό μήνυμα στα social!

Σαράντα μέρες πέρασαν από τη δυσκολότερη ίσως στη ζωή της Μπέττυς και τη Ματθίλδης Μαγγίρα, αυτή του θανάτου της μητέρας τους που συνεχίζουν να θρηνούν μέσα σε κλίμα πένθους και θλίψης. 

Σήμερα το πρωί (21 Νοεμβρίου), η Μπέττυ Μαγγίρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα Instagram Stories της, με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μαμάς της.

«40 ημέρες… Αντίο μαμά» αρκέστηκε να γράψει η όμορφη παρουσιάστρια στη φωτογραφία της μητέρας της που με την απώλειά της βύθισε στο απόλυτο πένθος την ίδια και την αδελφή της αλλά και όλη την οικογένειά τους.

Όταν έφυγε η μητέρα της παρουσιάστριας από τη ζωή, η ίδια απείχε από την παρουσίαση της εκπομπής της Ποιος είναι πρωινιάτικα και όταν επέστρεψε στο πλατό, είχε πει από καρδιάς:

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας».

Δείτε την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα σήμερα, για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της μητέρας της:

Διαβάστε επίσης:

Μπέτυ Μαγγίρα: Για τρίτη ημέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή από το σπίτι της - Τι είπε on air;

Μπέτυ Μαγγίρα: Έκανε grande εμφάνιση δεύτερη μέρα από το σπίτι της - Όλα όσα είπε on air!

Μπέτυ Μαγγίρα: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι της – Θετικός στον κορονοϊό ο σύζυγός της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved