Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα όνειρα για το μέλλον και το σενάριο ενός παιδιού!
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα όνειρα για το μέλλον και το σενάριο ενός παιδιού!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάνουν πολλά σχέδια μαζί, για το κοινό τους μέλλον. 

Το ζευγάρι των αγαπημένων ηθοποιών είναι μαζί τα τελευταία χρόνια, έχουν πολλά κοινά και περνούν μια όμορφη και ήρεμη καθημερινότητα παρέα.

Την φετινή σεζόν, η Κατερίνα Γερονικολού, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία υπερπαραγωγή "Σμύρνη μου Αγαπημένη" με την Μιμή Ντενίση. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη για την συγκεκριμένη συνεργασία και νιώθει τεράστια τιμή και ευγνωμοσύνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η ίδια μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, που τον θεωρεί έρωτα της ζωής της, τα σχέδια που κάνουν για το κοινό τους μέλλον, αλλά και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού, στο πλαίσιο της σχέσης τους. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στη περίοδο της καραντίνας, όπου ήταν μια δοκιμασία για πολλά ζευγάρια που, ενώ πριν ζούσαν ευτυχισμένα, κατέληξαν στον χωρισμό. Σε εκείνους δεν λειτούργησε καθόλου έτσι, δεδομένου ότι ήταν κάτι που τους έδεσε ακόμα παραπάνω και βγήκαν ακόμα πιο δυνατοί και δεμένοι από όλο αυτό.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την Κατερίνα ότι: «Είναι ο άνθρωπος μου, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος μου».

Είπες πριν ότι η καραντίνα σε βοήθησε να καταλάβεις πόσο καλά περνάς με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, πολλά ζευγάρια χώρισαν.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλα ζευγάρια, εμάς δεν μας επηρέασε καθόλου η καραντίνα. Ήταν όλα ήρεμα, ωραία, χουχουλιάρικα. Κύλησαν όλα αρμονικά.

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, υπάρχουν σχέδια γάμου;

Όχι, δεν έχουμε μπει σε τέτοιες σκέψεις.

Σκέφτεστε να αποκτήσετε παιδί;

Προς το παρόν όχι. Είμαστε καλά και πορευόμαστε μαζί, χωρίς σχέδια και ανακοινώσεις.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού: Η φημολογούμενη σχέση με τον Κιμούλη και όσα θα έλεγε στον Φιλιππίδη αν τον συναντούσε!

Συγκλονιστική η Γερονικολού: «Να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη συνέντευξη στο Fishy (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved