Αλμπάνης: Ο ρόλος του στον Δάσκαλο και η στιγμή που δε θα ξεχάσει από τα γυρίσματα στου Παξούς
Showbiz

Αλμπάνης: Ο ρόλος του στον Δάσκαλο και η στιγμή που δε θα ξεχάσει από τα γυρίσματα στου Παξούς

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι γεννημένος πρωταγωνιστής. Πρωταγωνιστής στη σκηνή, αλλά και στη ζωή.

Ο ίδιος με γενναιότητα μίλησε το προηγούμενο διάστημα για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα, δίνοντας κουράγιο και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Σήμερα συνεργάζεται με τη La Roche-Posay για την ενημέρωση των ογκολογικών ασθενών και για τη σωστή αντιμετώπιση των δερματικών ανεπιθύμητων ενεργειών από τις θεραπείες. Οπως είπε εμφατικά, «είναι η εποχή που οφείλουμε να κοιταζόμαστε στα μάτια και να παίρνουμε θάρρος».

Κύριε Αλμπάνη, την άνοιξη θα σας απολαύσουμε στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος», η οποία θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΜΕGΑ. Ποιος θα είναι ο δικός σας ρόλος;

«Υποδύομαι τον γιατρό του νησιού. Εναν φιλήσυχο, εσωστρεφή χαρακτήρα που έχει επιλέξει να μείνει στους Παξούς νια να αφήσει πίσω του όσα έκαναν τη ζωή του μη υποφερτή».

Πώς είναι τα γυρίσματα στο νησί των Παξών; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

«Είναι στ' αλήθεια μια υπέροχη εμπειρία να βρίσκεσαι για δουλειά σε έναν τόσο όμορφο τόπο. Τα χρώματα και οι εικόνες που προσφέρονται είναι εντυπωσιακές. Από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω είναι ένα απόγευμα που είχαμε γύρισμα με φουσκωτά, την ώρα που έδυε ο ήλιος και ο ουρανός είχε πάρει φωτιά. Η ενέργεια του τόπου, της στιγμής, ήταν συγκινητική».

Το κίνημα #MeΤοο σάρωσε το ελληνικό θέατρο τον περασμένο χειμώνα. Θεωρείτε ότι θα οδηγήσει σε μια ουσιαστική αλλαγή;

«Το κίνημα #ΜεΤοο κινείται και εξελίσσεται με τον τρόπο που οφείλει, διεκδικώντας τίποτα λιγότερο από την ουσιαστική αλλαγή», είπε στο ΒΗΜΑgazino.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Αλμπάνης μιλώντας για τον καρκίνο που πέρασε: «Είναι πολλές οι στιγμές που λυγίζεις»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες»

Αντίνοος Αλμπάνης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα στο χέρι του μετά τη θεραπεία για τον καρκίνo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved