Κουρλαμπάς για Σερβετάλη: «Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του» (video)
Showbiz

Κουρλαμπάς για Σερβετάλη: «Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του» (video)

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυτικός, μιλώντας για όλους και για όλα. 

Η επιστροφή της τέχνης και της διασκέδασης έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα αφού ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που επιλέγουν εξόδους, για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από το απαιτητικό πρόγραμμά τους.

Το θέατρο έχει σημάνει για τα καλά την επίσημη επιστροφή της τέχνης, με τόσο τους ηθοποιούς όσο και το κοινό να ανυπομονεί για τις νέες παραστάσεις που κυκλοφορούν. Τα μέτρα στα θέατρα και γενικώς στους κλειστούς χώρους εφαρμόζονται κατά γράμμα, με τον κόσμο να εισέρχεται πλέον είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορονοϊού είτε με πιστοποιητικό νόσησης.

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο στη θεατρική παράσταση "Σιωπηλή νύχτα" με την Παναγιώτα Βλαντή, μια αρκετά ιδιαίτερη παραγωγή, όπου το θέατρο συνδυάζεται με μια μουσική συναυλία. Ο ίδιος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Απάντησε σχετικά με τον εμβολιασμό και το πως ο ίδιος πήρε την απόφαση να εμβολιαστεί, καθώς και για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος". Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω ήταν να κάνω το εμβόλιο για να προστατεύσω εμένα και τους γύρω μου».

Σχετικά με τον Άρη Σερβετάλη και την απόφασή του, ο Θανάσης Κουρλαμπάς τόνισε: «Οι διαχωρισμοί από την ιστορία έχουν δείξει ότι είναι δύσκολοι στη διαχείριση τους. Θέλει πολύ προσοχή. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει τις αποφάσεις του»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θαύμα: Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση, που πάντρεψε θέατρο και μουσική! (photos)

Το εκκεντρικό look του Βασιλόπουλου, τα γέλια Κουρλαμπά-Καραμίχου & η σπάνια εμφάνιση του Γεροδήμου

Άγριες Μέλισσες: «Ο θάνατός μου στη σειρά ήταν λίγο περίεργος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved