Μάριος Ιωάννου: «Οι ακραίες σκηνές είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό»
Showbiz

Μάριος Ιωάννου: «Οι ακραίες σκηνές είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό»

Ο Μάνος Ιωάννου υποδύεται τον Νώντα στο Μόλις χθες και είναι ο πιο... αδίστακτος χαρακτήρας που έχει ενσαρκώσει μέχρι σήμερα στην καριέρα του.

Ο Νώντας έχει μπει στη σειρά και ανταγωνίζεται σε κακία ακόμα και τον Σπύρο!

«Πρώτη φορά μου αρέσει ο ρόλος που κάνω τόσο πολύ. Είναι κάτι διαφορετικό γιατί είχα συνηθίσει τις κωμωδίες. Έχω κάνει μία φορά έναν πιο σκοτεινό ρόλο, αλλά ήταν από πλούσια οικογένεια και δεν έκανε αυτός τη βρωμοδουλειά, την έκαναν άλλοι για εκείνον. Τώρα είμαι το λαϊκό παιδί που κάνω εγώ τη βρωμοδουλειά, με τα δικά μου τα χέρια.

Χαίρομαι για αυτό το ρόλο γιατί είναι κάτι διαφορετικό όταν διαβάζω το σενάριο υπάρχουν κάποιες φράσεις ή λέξεις που δεν θα μπορούσα ποτέ να της πω εγώ και αυτό είναι το ωραίο. Με ξαφνιάζει κάθε φορά που το διαβάζω όλες αυτές οι ακραίες σκηνές που αφορούν κυρίως την πρώην μου -τι τραβάει αυτό το κορίτσι- είναι πρόκληση για έναν ηθοποιό».

Θα συνεχίσει έτσι κακός; Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτόν;

«Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνω ακόμα χειρότερος ακόμα πιο κακός...».

Κόντρα ρόλος για εσάς;

«Πάρα πολύ κόντρα για οποιονδήποτε πιστεύω. Κάθε φορά σε βάζει να αναμετρηθείς μαζί του, πώς θα τον αποδώσεις πώς θα παίξεις».

Σας δυσκολεύει;

«Μου αρέσει να κάνω τον κακό. Είναι κάτι διαφορετικό».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Νίκη Βακάλη που υποδύεται την Έλενα; Έχετε υπάρξει ξανά μαζί σε δουλειά;

«Όχι, τώρα τη γνώρισα. Γενικά, είναι η πρώτη φορά που παίζω στον ΣΚΑΙ και η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Βασίλη Θωμόπουλο. Εκτός από τον Αποστόλη Τότσικα, νομίζω ότι δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον άλλον. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ μεγάλο καστ. Υπάρχει περίπτωση να μη δω και κάποιους ώσπου να τελειώσει η σειρά. Γυρίζουμε με ξεχωριστά συνεργεία, σε διαφορετικές τοποθεσίες, μπορεί να μη βρεθούμε ποτέ».

- Η σχέση σας με τον Αποστόλη;

«Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είχαμε πολλές σκηνές στο “Έλα στη θέση μου”. Όποτε είναι να κάνουμε σκηνή μαζί εμείς οι δύο, έχουμε πρόβλημα. Γελάμε πολύ, έχουμε ίδιο χιούμορ, επικοινωνούμε. Είναι πολύ ωραία η συνεργασία μαζί του. Είναι εξαιρετικό παιδί».

- Πληθώρα σειρών φέτος...

«Έχουμε πάρα πολλές σειρές φέτος και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Με έχει ξαφνιάσει εξαιρετικά ευχάριστα. Όπως και όλους μας. Είναι όλες καλές και πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες. Ήταν ένα πρώτο βήμα αυτότο φετινό, με τις τόσο πολλές
πολυπρόσωπες και ακριβές σειρές και περιμένουμε ακόμα καλύτερες δουλειές».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Φανερά ενοχλημένη η Γερμανού με τις δηλώσεις Ιωάννου: «Προσπαθώ να βάλω σε μία τάξη όσα θέλω να πω»

Μάνος Ιωάννου για Δημήτρη Λιγνάδη: "Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έκανε"

Μόλις Χθες: Ποιος είναι ο Νώντας που υποδύεται ο Ιωάννου - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved