Δημήτρης Μαμιός: «Επιλέγω πολύ προσεκτικά τις δουλειές που κάνω»
Showbiz

Δημήτρης Μαμιός: «Επιλέγω πολύ προσεκτικά τις δουλειές που κάνω»

Ο Δημήτρης Μαμιός φέτος ξεχωρίζει ως «αστυνόμος Μύρωνας» στην επιτυχημένη σειρά του, Alpha Σασμός.

Ο Δημήτρης Μαμιός, σε συνέντευξή του, ανέφερε πως προέκυψε η συνεργασία και αν υπάρχει κάτι που τον δυσκόλεψε στον ρόλο.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου στον Σασμό;

Έγινε ακρόαση στα studio Kappa για τη σειρά «Σασμός». Μου κίνησε το ενδιαφέρον το θέμα και μετά διάβασα το βιβλίο και μου άρεσε πάρα πολύ. Ο ρόλος μου βέβαια δεν υπάρχει μέσα στο βιβλίο. Μου φάνηκε το όλο εγχείρημα πολύ ενδιαφέρον, το σενάριο εξαιρετικό και... να’μαι ως «Μύρωνας»!

Σε έχουμε συνηθίσει σε πιο κωμικούς ρόλους, ενώ τώρα σε βλέπουμε σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εσύ τι αισθάνεσαι ότι σου πηγαίνει περισσότερο;

Προσωπικά προσπαθώ να μη βάζω ταμπέλες σε αυτά που κάνω. Μου αρέσουν οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες και δουλεύω πολύ ώστε να δώσω «ζωή» σε αυτούς.

Υπήρξε κάτι που σε δυσκόλεψε στον ρόλο σου;

Τον «Μύρωνα» τον έχω λατρέψει. Ο ρόλος του Μύρωνα, όπως ανέφερα πιο πάνω, δεν υπήρχε στο βιβλίο. Τον έχουν σκιαγραφήσει εξαιρετικά οι σεναριογράφοι της σειράς και προσπαθώ να αντιλαμβάνομαι τι θέλουν να μου πουν ώστε να τον ενσωματώσω και να τον αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Σε τι πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς;

Στο εξαιρετικό κείμενο και επιτελείο, συντελεστές, σεναριογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τεχνικούς και στη χημεία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας.

Γνωρίζεις αν η σειρά θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν;

Το εύχομαι γιατί η δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα είναι εξαιρετική και φοβερά δημιουργική για όλους εμάς που δουλεύουμε σε αυτήν.

Οι κριτικές σε απασχολούν;

Η κριτική, ακόμη κι αν είναι αρνητική, είναι πάντα καλοδεχούμενη. Σε όλους μας αρέσει να ακούμε καλά σχόλια, αλλά τα αρνητικά (εφόσον είναι καλοπροαίρετα) σε βοηθούν να εξελίσσεσαι.

Θα έπαιρνες μέρος σε κάποιο ριάλιτι που θα σου πρόσφερε περισσότερη οικονομική άνεση;

Εξαρτάται το ριάλιτι και αναλόγως τις συνθήκες στις οποίες θα βρίσκομαι. Επιλέγω πολύ προσεκτικά τις δουλειές που κάνω γιατί πρωτίστως με ενδιαφέρει να εξελίσσομαι καλλιτεχνικά και ως άνθρωπος.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Κατέρρευσε η Νεκταρία Γιαννουδάκη: Ο σασμός της οικογένειάς της: «Η μάνα μου τον είδε να ξεψυχάει»

Σασμός: H Νεκταρία Γιαννουδάκη στο gossip-tv: Η βεντέτα στην οικογένεια και το ανατρεπτικό spoiler

Αυτοψία: «Οι πραγματικοί σασμοί της Κρήτης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved