Δέσποινα Βανδή: Η νέα ζωή της - Πώς ερωτεύθηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η νέα ζωή της - Πώς ερωτεύθηκε τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η ζωή είναι δύο μόνοι που επιλέγουν το μαζί. Αυτός ο στίχος του Νίκου Μωραΐτη είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της Δέσποινας Βανδή, όπως έχει εξομολογηθεί.

Τους τελευταίους μήνες η καταξιωμένη τραγουδίστρια αισθάνεται τόσο χαρούμενη και πλήρης στο πλευρό του 44χρονου ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη, που την κάνει να δείχνει ακόμα πιο λαμπερή.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματα της, δεν θα έκανε δημόσιο εμφάνιση με τον αγαπημένο της λέει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον. «Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτα τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν».

Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», όπως τον περιγράφουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, με πολύ πάθος και αλληλοθαυμασμό. Ένας έρωτας σαρωτικός στο πέρασμα του. Από εκείνους που, και να θέλεις, δεν μπορείς να τους περιορίσεις καθώς ζεις συναισθήματα πρωτόγνωρα που σε συνεπαίρνουν. Μάλιστα, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο ΟΚ!, ο Βασίλης Μπισμπίκης-,ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο. Η Δέσποινα, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως.

Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό. Τι κι αν έμοιαζαν να προέρχονται από κόσμους διαφορετικούς; Αυτό ήταν κάτι που τη γοήτευε πολύ - ειδικά τα τελευταία χρόνια, μετά την επαφή της με το θεατρικό σανίδι ως πρωταγωνίστρια θαύμαζε τους ταλαντούχους ηθοποιούς και έκανε στενή παρέα μαζί τους. «Το μποέμ στοιχείο του χαρακτήρα του και η αυτοπεποίθηση -χωρίς ίχνος έπαρσης που διέθετε της άρεσαν πάρα πολύ. Όσο τον γνώριζε καλύτερα, -τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη» αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές. «Ο έρωτας σε φτάνει στα άκρα. Εγώ πάντα ζούσα τη ζωή μου στα άκρα» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξη του στο ΟΚ! ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει ένας έρωτας στη ζωή σου τώρα που να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους».

Αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική τους περίπτωση, χωρίς όμως να ακυρώνει το παρελθόν τους. Άλλωστε είχαν και οι δύο μόλις βγει από έναν γάμο - εκείνος ήταν 15 χρόνια μαζί με τη μητέρα του γιου του, ενώ η Δέσποινα είχε συμπληρώσει δύο δεκαετίες κοινής ζωής με τον Ντέμη Νικολαΐδη. «Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δεν θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτο με μεγάλη ειλικρίνεια - όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν γιο τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα». Οι πρώτες τους φωτογραφίες (από κινητό τηλέφωνο) σε εστιατόριο της γειτονιάς του στα Εξάρχεια ήρθαν ουσιαστικά να επιβεβαιώσουν τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Ακολούθησε η ρομαντική τους απόδραση στη Ρώμη, με τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία να τους περιμένουν στο αεροδρόμιο.

Μπορεί να μην έκαναν κάποια δήλωση -όπως δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα-, όμως η στάση τους έδειχνε ότι δεν είχαν κανέναν λόγο να κρυφτούν. «Μία σχέση θεωρώ ότι βασίζεται σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Τότε η έντονη δημοσιότητα δεν μπορεί να τη χαλάσει» έχει πει π τραγουδίστρια στο περιοδικό. Αυτό που δεν απαθανάτισε ποτέ ο φακός ήταν η ολιγοήμερη απόδραση τους στην Εύβοια, λίγο πριν από την έναρξη των εμφανίσεων της στην Κύπρο. «Εκεί δέθηκαν ακόμα περισσότερο, ήταν κάτι που είχαν ανάγκη πολύ και οι δυο» λένε οι κοντινοί τους άνθρωποι. Σχέδια συγκατοίκησης πάντως δεν κάνουν ακόμα. Η Δέσποινα εξακολουθεί να μένει στο σπίτι στη Βούλα όπου έμενε και πριν από το διαζύγιο της, καθώς δεν επιθυμούσε να διαταράξει την ψυχολογία των παιδιών της και η καθημερινότητα της έχει σταθερή προτεραιότητα την οικογένεια της.

Την ίδια στιγμή, και οι δύο παραμένουν άκρως περιζήτητοι επαγγελματικά. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, εκτός από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Μega, Κομάντα και δράκοι, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη δοΐά ουί. παράσταση Άνθρωπο/ και ποντίκια. Η Δέσποινα Βανδή, εκτός από τα συναρπαστικά σαββατόβραδα στο J2US, συνεχίζει να τραγουδάει κάθε Κυριακή στη Λεμεσό μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βarking Well Media για την παρουσίαση ενός νέου πρότζεκτ. Ταυτόχρονα έχει δεχτεί προτάσεις να εμφανιστεί σε πίστες τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης, αλλά θέλει να νιώσει πολύ σίγουρη για την επόμενη κίνηση της. Όσο σίγουρη νιώθει πλέον ότι έχει βρει στο πρόσωπο του Βασίλη έναν πολύτιμο συνοδοιπόρο στη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Mανώλης Κονταρός: Η αινιγματική μαντινάδα που αφιέρωσε στη Δέσποινα Βανδή!

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Η πρώτη γνωριμία και τα δυνατά συναισθήματα - Τι αποκαλύπτουν φίλοι τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved