Κοκλώνης: Το σπίτι του... μύρισε Χριστούγεννα και το γιορτάζει με Καινούργιου και Δεβετζή!
Showbiz

Κοκλώνης: Το σπίτι του... μύρισε Χριστούγεννα και το γιορτάζει με Καινούργιου και Δεβετζή!

Ο Νίκος Κοκλώνης αγαπάει πολύ τα Χριστούγεννα και αποφάσισε να μπει επιτέλους στο mood, παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή. 

Τον απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ στα live του Just the 2 of Us και κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, δημιουργώντας την απόλυτα θετική ατμόσφαιρα με κέφι, χορό, τραγούδι και πολύ... γέλιο.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές και σήμερα (6-12) αποφάσισε να μπει επιτέλους στο christmas mood και να στολίσει το σπίτι του με πολύχρωμα φωτάκια και υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φυσικά, σε όλη αυτη τη διαδικασία δεν θα μπορούσε να είναι μόνος τους. Οι πολύ καλές του φίλες, Κατερίνα Καινούργιου και Πηγή Δεβετζή εισέβαλαν στο σπίτι του και τον βοήθησαν να στολίσει, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί. Ο ίδιος δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Ιnstagram σχετικά video story, που είναι αγκαλιά με τις αγαπημένες του φίλες.

Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι παραμυθένιο, με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια να βρίσκονται παντού και να δημιουργούν το απόλυτο cozy look. Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα post που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Backstage εικόνες από το χθεσινό live! Το... λιβάνισμα της Βίκυς και ο χορός της Μπάρκα!

J2US: Όλες οι εμφανίσεις και η αποχώρηση που δεν περιμέναμε, μία ανάσα πριν τον τελικό! (videos)

Η Καίτη Γαρμπή σε live σύνδεση με το J2US! Ανακοίνωσε το guest της στο σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved