Μαρία Φραγκάκη: «Έχω συνεργαστεί με κακότροπους, σεξιστές και φαλλοκράτες»
Showbiz

Μαρία Φραγκάκη: «Έχω συνεργαστεί με κακότροπους, σεξιστές και φαλλοκράτες»

Πέρυσι είδαμε τη Μαρία Φραγκάκη στη Φάρμα.

Η ίδια μίλησε για όσα κέρδισε από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει.

Πέρυσι σε είδαμε στη «Φάρμα». Τελικά, τι κέρδισες από τη συμμετοχή σου;

Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, κέρδισα μια εμπειρία ζωής. Μια απολύτως διαφορετική εμπειρία, μια εντελώς διαφορετική ζωή, που δύσκολα θα βίωνα αν δεν συμμετείχα στη «Φάρμα». Ζορίστηκα, πείνασα, κρύωσα, χτύπησα, έκανα δουλειές που δεν ήξερα, αλλά από την άλλη γνώρισα τη φύση και τα ζώα, έκανα φίλους, πήρα μαθήματα ζωής, είδα τα όρια μου, έκανα επαναπλαισίωση. Εκτίμησα πολλά το διάστημα που ήμουν εκεί μέσα και κυρίως τα απλά πράγματα.

Θα δοκίμαζες ξανά τις δυνάμεις σου σε ένα ριάλιτι;

Στην παρούσα φάση, δεν θα το σκεφτόμουν σε καμία περίπτωση. Το έζησα, το χάρηκα, δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό, αλλά νομίζω ότι αυτές οι εμπειρίες δεν είναι για να επαναλαμβάνονται

Υπάρχουν συνεργασίες για τις οποίες έχεις μετανιώσει;

Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που έκανα, γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχει κάποιο μάθημα που παίρνω από κάθε εμπειρία. Υπάρχουν συνεργασίες που δεν θα τις ξαναέκανα, γιατί δεν πέρασα καλά, από τις οποίες όμως, κέρδισα γνώση. Είναι αυτό που λέμε «έπαθα και έμαθα». Εχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιον κακότροπο και τοξικό άνθρωπο, που είχε πολλά θέματα με τον εαυτό του και κατά συνέπεια με τους πάντες, έχει τύχει να συνεργαστώ με φαλλοκράτη και σεξιστή που προσπάθησε να με υποτιμήσει. Αυτές τις συνεργασίες δεν θα τις ξαναέκανα, αλλά, όχι, δεν έχω μετανιώσει, γιατί με έκαναν πιο δυνατή.

Υπήρξαν και γαλαντόμοι άνθρωποι που σε βοήθησαν στην πορεία σου;

Εργάζομαι στον χώρο των media από την ηλικία των 18, από το πρώτο έτος που ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολα αυτά τα χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μου έδωσαν ευκαιρίες, επειδή πίστεψαν στις δυνατότητες μου, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση. Ο χώρος μας είναι ένας σκληρός χώρος και όποιος δεν αξίζει δεν έχει διάρκεια.

Πηγή: Real Life

Διαβάστε επίσης:

Κατσαφάδου: Η αποκλήρωση από την οικογένειά της, η κατάθλιψη και η υιοθεσία ενός κοριτσιού! (video)

Δήμητρα Κατσαφάδου: Θα δώσει το σπίτι της για να γίνει γηροκομείο και θέλει να υιοθετήσει παιδί!

Αποκλειστικό: Την ώρα που ήταν στη σκηνή του J2US, της έσπαγαν το αυτοκίνητο για να την κλέψουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved