Showbiz

Δημήτρης Φιντιρίκος: To τρυφερό ποστ και η αδυναμία στη μητέρα του!

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι αρκετά ενεργός στα sociala media και δημοσίευσε σχετική φωτογραφία, η οποία μας συγκίνησε όλους πολύ. 

Είναι παιδί χωρισμένων γονιών και έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα χρόνια, μέχρι να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να μπορέσει να στηρίξει την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του για την κατάσταση που επικρατούσε: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Πάντα παίρνω το μέρος του αδύναμου, οπότε στη συγκεκριμένη συνθήκη στήριξα τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ναυτιλιακός πράκτορας. Είχαμε πάντα περίεργη σχέση. Στα 24 μου, ένα βράδυ, μου τηλεφώνησε και μου είπε μόνο ασθμαίνοντας “έλα”. Δεν γνώριζα καν πού μένει. Έμαθα από φίλους πού είναι το σπίτι του, έτρεξα εκεί, σκαρφάλωσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης στον δεύτερο όροφο, έσπασα την μπαλκονόπορτα και τον βρήκα στο πάτωμα σε κωματώδη κατάσταση. Ταυτόχρονα είχε έρθει η αστυνομία επειδή νόμιζαν ότι έκανα διάρρηξη. Επειδή ήταν διαβητικός, θεώρησα ότι είχε πάθει υπογλυκαιμικό σοκ.»

Πριν από λίγες ώρες, ο ίδιος δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα του, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια, διαφωνούμε, μαλώνουμε. Μπορεί και να σταματάμε να μιλάμε ενίοτε. Αλλά στο τέλος η οικογένεια, είναι οικογένεια. Η αγάπη είναι πάντα εκεί».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Στόλισε το σπίτι της και "έριξε" το Instagram!

Πάνος Γιαννακόπουλος: «Όταν συνάντησα την Άννα Βίσση, δεν μπορεσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»

Καινούργιου: Με μια φαντασμαγορική τελετή «ξεκλείδωσε» τα Χριστούγεννα στον Μύλο της Θεσσαλονίκης

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved