Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου: Η συμμετοχή στο Survivor και η στιγμή που έκλεψε φαγητό από τα σκουπίδια!

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για το Survivor και την συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, το οποίο την είχε στηρίξει πολύ και στη περσινή σεζόν του ριάλιτι, που συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων.

Η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και στην Κατερίνα Καινούριου, κατά την οποία στάθηκε περισσότερο στο κομμάτι του Survivor, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τους επικούς καυγάδες και τις εντάσεις, που είχαν ακουστεί ότι συνέβαιναν: «Καβγάδες υπήρχαν αλλά μαλλιοτράβηγμα δεν ξέρω αν έχει γίνει. Υπήρχαν καβγάδες στην μπλε ομάδα!».

Σε σχέση με τα υπέρογκα ποσά των 5.000 με 8.000 ευρώ που ακούγεται ότι παίρνουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε: «Και στο δικό μας κύκλο είχαν ακουστεί μεγάλα ποσά. Θα πήγαινα ξανά.», ενώ όσον αφορά το κομμάτι του φαγητού και για το γεγονός ότι εκείνη είχε φάει κρυφά: «Όλοι έχουν προσπαθήσει να φάνε. Έχω ψάξει στα σκουπίδια για φαγητό και έφαγα τις κοτομπουκιές που βρήκα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Φιντιρίκος: To τρυφερό ποστ και η αδυναμία στη μητέρα του!

Ιωάννα Τούνη: Στόλισε το σπίτι της και "έριξε" το Instagram!

Πάνος Γιαννακόπουλος: «Όταν συνάντησα την Άννα Βίσση, δεν μπορεσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved