Εριέττα Μανούρη: Προφανώς δεν ταιριάζεις με όλους αλλά δεν πάμε σε μια δουλειά για να γίνουμε φίλοι
Showbiz

Εριέττα Μανούρη: Προφανώς δεν ταιριάζεις με όλους αλλά δεν πάμε σε μια δουλειά για να γίνουμε φίλοι

Η Εριέττα Μανούρη μίλησε για το πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Επίσης, ανέφερε αν ήταν κίνητρο η αναγνωρισιμότητα και τι της προσφέρει η τηλεόραση.

Πότε καταλάβατε ότι θέλετε να γίνετε ηθοποιός;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στιγμή που λες «εγώ θέλω να κάνω αυτό». Νομίζω πως αυτό καλλιεργείται. Από παιδί είχα τις προσλαμβάνουσες. Από παιδί έτυχε να έχω κοντά μου ανθρώπους που αγαπούσαν το θέατρο και μου μετέφεραν αυτή την αγάπη. Από ένα σημείο και μετά άκουγα μια φωνή μέσα μου που μου το ζητούσε.

Η αναγνωρισιμότητα ήταν κίνητρο;

Αυτό δεν με ενδιέφερε ποτέ και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ σαν βασικό στόχο της ζωής μου. Οταν έχεις σπουδάσει σε μία σχολή τρία χρόνια και έχεις μάθει όλα αυτά για το θέατρο, αυτό δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Το να γίνεις γνωστός και να δίνεις συνεντεύξεις και να βγάζεις φωτογραφίες είναι επακόλουθο. Το χειροκρότημα είναι μια τεράστια ανταμοιβή, σαφέστατα. Αλλά δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός η αναγνωρισιμότητα.

Τι σας προσέφερε η τηλεόραση;

Είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος δουλειάς από το θέατρο, στο οποίο όλα συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή, είναι ζωντανός οργανισμός. Η τηλεόραση είναι πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου. Πρέπει να μαθαίνεις καινούργιο κείμενο κάθε ημέρα. Επίσης, πρέπει σε πολύ λίγο χρόνο να βγει ένας συγκεκριμένος όγκος δουλειάς και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση.

Πολλοί πιστεύουν ότι οι πιεστικοί χρόνοι δεν βοηθούν στο ποιοτικό αποτέλεσμα

Είναι γεγονός πως όταν κάνεις μια καθημερινή σειρά, τα ωράρια είναι πολύ πιο πιεστικά. Σίγουρα, όλοι θέλουμε η δουλειά μας να γίνεται σωστά και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Είναι μια κοινή απόφαση που παίρνουν άλογοι συντελεστές για το τι τους ενδιαφέρει περισσότερο. Οταν τους ενδιαφέρει η ποιότητα της δουλειάς θα βγει το σωστό αποτέλεσμα, ακόμη και κάτω από την πίεση του χρόνου.

Αν το περιβάλλον εργασίας σας δεν είναι ιδεατό, τι κάνετε;

Προφανώς δεν ταιριάζεις με όλους αλλά δεν πάμε σε μια δουλειά για να γίνουμε φίλοι. Αν συμβεί να δεθείς όπως μου έχει συμβεί πολλές φορές και να γίνεις οικογένεια, είναι υπέροχο.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Μανούρη: Οι κρίσεις πανικού, η πηλοθεραπεία και το παρατσούκλι "Τάκης"

Ειρήνη Φαναριώτη: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού της - «Λύγισε» το Instagram

Γιώργος Αλκαίος: Η ανακοίνωση on camera που μας εξέπληξε ευχάριστα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved