Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Αλίμονο αν κάνουμε εμείς τους δικαστές»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Αλίμονο αν κάνουμε εμείς τους δικαστές»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος βρίσκεται πολλά χρόνια στο θεατρικό σανίδι και κάθε φορά εντυπωσιάζει με το ταλέντο και την ταπεινότητά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για το αν το θέατρο αποτελεί διέξοδο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, για τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Σαβράνη, αλλά και για τον ρόλο του μπαμπά.


-Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το θέατρο αποτελεί μια διέξοδο;

Το θέατρο πάντα αποτελεί μια διέξοδο. Εμπεριέχει μέσα του πολλές τέχνες, όπως τη μουσική, τον χορό, τη ζωγραφική και φυσικά την υποκριτική. Είναι βάλσαμο για τον περισσότερο κόσμο, γιατί ενώ συμβαίνει ένα γεγονός που μοιάζει με πραγματικό, δεν είναι. Είναι ο κόσμος της σκέψης και του ονείρου. Κι όλο αυτό θα λήξει σε δύο ώρες και θα επιστρέψουμε ξανά στα σπίτια μας. Αυτό είναι το σωτήριο. Το θέατρο είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας.

-Πείτε μου πώς είστε ως μπαμπάς…

Καταρχάς, θεωρώ ότι ο γιος μου είναι ένα ανεξάρτητο παιδί και αυτό εμένα με ενθουσιάζει, για να μην πέφτουμε και εμείς οι γονείς στην παγίδα ότι έχουμε δημιουργήσει ένα αντίγραφό μας. Τον παρατηρώ πάρα πολύ και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι είναι ο δάσκαλός μου πλέον. Η ευκολία με την οποία κινείται στο παιχνίδι του είναι ζηλευτή, λες ότι είναι πολύ μεγάλος ηθοποιός με αστείρευτή φαντασία και δημιουργικότητα. Αυτός είναι ο οδηγός μου. Γυρίζεις στο σπίτι, έχεις δέκα προβλήματα που σε απασχολούν, σου σκάει ένα χαμόγελο, σου ζητάει να παίξετε και τα ξεχνάς όλα.

-Μιλήστε μου για τη σύζυγό σας, επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Σαβράνη.

Με την Κατερίνα γνωριστήκαμε σε ένα casting για ένα σίριαλ στο οποίο τελικά εκείνη έπαιξε, ωστόσο σ’ αυτήν την πρώτη γνωριμία εκεί, δεν έγινε κάτι παραπάνω. Στη συνέχεια ξαναβρεθήκαμε λίγο καιρό αργότερα, σ’ ένα πάρτι του Ant1, στο οποίο μάλιστα ήταν αμφίβολο αν θα πήγαινα. Την είδα και εντυπωσιάστηκα, μ’ ένα υπέροχο φόρεμα, ήταν πανέμορφη. Καθώς μιλάγαμε λοιπόν και λέγαμε τα νέα μας, την προσκάλεσα στην παράσταση που έπαιζα τότε στο θέατρο κι εκείνη μου απάντησε πολύ ζεστά και άνετα, ότι βεβαίως θα έρθει κι αν ήθελα μετά το θέατρο να πηγαίναμε και για ποτό. Όμως τελικά αυτό δεν πρόλαβε να γίνει, καθώς βρεθήκαμε πάλι τυχαία σε ένα πάρτι εγκαινίων ενός χώρου κι εκεί πια, τρίτωσε το πράγμα και μιλάγαμε όλη τη νύχτα. Καταλήξαμε τα ξημερώματα στη Βαρβάκειο για φαγητό με πολύ γέλιο και πολλή κουβέντα. Κάπως έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι… Ήτανε να γίνει.

-Συνάδελφοί σας βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες εις βάρος τους. Πώς νιώθετε για όλο αυτό;

Θεωρώ ότι όλο αυτό έχει πάρει τον δρόμο που του έπρεπε, δηλαδή αυτόν της δικαιοσύνης. Με τον Λιγνάδη είχα συνεργαστεί, με τον Φιλιππίδη όχι, αλλά τον γνώριζα ασφαλώς. Άκουγα πάρα πολλά άσχημα πράγματα, όχι όμως αυτά για τα οποία προφυλακίστηκε, κυρίως για άσχημες συμπεριφορές. Και για τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαν φτάσει στ’ αυτιά μου φήμες, αλλά δεν γίνεται να πιστέψεις κάτι, επειδή απλά στο λένε. Οπωσδήποτε πρέπει να δώσουν λόγο για τις πράξεις τους και να λάβουν και την αντίστοιχη ποινή. Είμαι σαφέστατα κατά της πράξης, αλλά δεν μπορώ να λιθοβολήσω το πρόσωπο. Αλίμονο αν κάνουμε εμείς τους δικαστές. Στην τελική, πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να μετανιώσουν. Να μην φοβούνται οι άνθρωποι να μιλήσουν. Αυτό είναι το κέρδος από όλο αυτό.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της! Είχε εμφανιστεί στο GNTM!

Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Το βράδυ που μου έκανε πρόταση γάμου, δάκρυζαν τα μάτια μας»

Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδερφός της: «Έχω βίντεο που τον κλωτσάνε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved