Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν αγαπώ την υπερέκθεση. Αυθόρμητα αναρτώ ότι θεωρώ εγώ σημαντικό για μένα»
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν αγαπώ την υπερέκθεση. Αυθόρμητα αναρτώ ότι θεωρώ εγώ σημαντικό για μένα»

H Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μία υπέροχη σύζυγος και μαμά, αλλά και μία ηθοποιός που ποιεί ήθος, όπως προστάζει και ο όρος.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τους ήρωες της ζωής της και για το τι θα έλεγε στους γονείς που σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Πληκτρολογώντας το όνομά σας στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων υπάρχει και η φράση «Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μία ευτυχισμένη μαμά και μητριά». Πώς το ζείτε όλο αυτό; Υπήρξε κάποιο κατακριτέο σχόλιο ποτέ;

Όχι ποτέ. Έτσι έμαθα και έτσι βαδίζω στη ζωή μου. Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου. Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος.

Τι θα λέγατε στους γονείς που σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι;

Να το κάνουν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Για μένα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά από αυτό. Μόνο καλό μπορεί να κάνει, σε όλους μία τέτοια διαδικασία.

Εσείς, πώς αντιμετωπίσατε αυτή την αναδοχή παιδιού, που τελικά δεν ολοκληρώθηκε;

Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση…

Κρατάτε γενικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική σας ζωή. Πόσο εύκολο είναι για έναν αναγνωρίσιμο άνθρωπο να οριοθετεί την δημοτικότητά του;

Αρχικά να σας πω ότι εγώ μέσα στον κόσμο του Instagram μπήκα πολύ αργά, πριν 2 χρόνια. Μου έλεγαν όλοι οι φίλοι μου να κάνω, κυρίως για να αναρτώ τη δουλειά μου. Γενικά σαν άνθρωπος, δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Και τώρα επειδή ήθελα το έκανα. Δεν αγαπώ την υπερέκθεση. Αυθόρμητα αναρτώ ότι θεωρώ εγώ σημαντικό για μένα.

Ποιοι είναι οι ήρωες της ζωής σας;

Ο άντρας μου και μόνο ο άντρας μου.

Ποια είναι η πιο ηχηρή συμβουλή που δίνεται στην Ευδοκία;

Να έχει υπομονή.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Είναι περήφανη μανούλα! Η φωτό που «έριξε» το Instagram

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την οικογένειά της! (photos)

Ρουμελιώτη: Ο πόνος για την υιοθεσία που δεν έγινε και η θλίψη για τη μητέρα της που έχασε ξαφνικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved