Συγκλονίζει η Κατερίνα Πεφτίτση: «Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω, ήθελα να κάνω χειρουργείο»
Showbiz

Συγκλονίζει η Κατερίνα Πεφτίτση: «Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω, ήθελα να κάνω χειρουργείο»

Η Κατερίνα Πεφτίτση προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση και πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα, που μας αφορά όλους, για να αγαπήσουμε πρώτα από όλα τον εαυτό μας. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM, με την ίδια να έχει προκαλέσει τις πιο ευχάριστες εντυπώσεις σε τηλεοπτικό κοινό και κριτές, με την αυτοπεποίηθησή της, το νάζι της, αλλά και τις απόψεις της περί του θέματος των plus size μοντέλων στην Ελλάδα, που ήρθε η ώρα να "μπουν στο παιχνίδι".

Η Κατερίνα Πεφτίτση τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του modeling, τον οποίο υπεραγαπά και δεν μπορεί πλέον να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν. Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη Ζωή μας" και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, θέλοντας να μεταφέρει τη δική της εμπειρία στο σήμερα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είχε υποστεί bullying από σύντροφό της για τα παραπάνω κιλά που διαθέτει και ότι έφτασε μέχρι και στο σημείο να προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό της, για να αλλάξει την εικόνα της. Η Κατερίνα μετέφερε το δικό της μήνυμα, αρκετά ηχηρό για την σημερινή κοινωνία, μέσα από το οποίο υποστηρίζει πως πρέπει να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που οι υπόλοιποι άνθρωποι αντί να κοιτάζουν τους εαυτούς τους ασχολούνται με τις ζωές των άλλων, πρέπει να σταματήσει. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν πριν αποδεχτώ τον εαυτό μου και τα παραπάνω κιλά. Σε μια σχέση που είχα ένας σύντροφος είχε κάνει κάποιο σχόλιο και είχα βάλει στόχο να χάσω αυτά τα κιλά. Είχα φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω επέμβαση. Προκαλούσα κακό στον εαυτό μου. Έκανα εμετούς, προσπαθούσα να μην τρώω. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν έβλεπε ότι έβαζα παραπάνω κιλά το σχολίαζε»

«Όταν μεγαλώνουμε με την ωραιοποίηση των πάντων, όταν υπάρχει η τάδε κούκλα με τις τέλειες διαστάσεις, συμβαίνουν αυτά. Τα πρότυπα πρέπει να αλλάξουν σιγά σιγά, και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από την οικογένεια».

«Έχω πάει σε ψυχολόγο και έχω βοηθηθεί. Όταν έχεις υποστεί bullying και σε έχει επηρεάσει, πρέπει να μιλήσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να αγανακτώ με το να περιορίζω τον εαυτό μου, να μη φοράω ένα σορτσάκι, γιατί ένιωθα άσχημα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας!

Κατερίνα Πεφτίτση για Ξιαρχό: «Είχα αντίστοιχο σχόλιο από τον Λιάγκα, δεν ήμουν της αισθητικής του»

Κατερίνα Πεφτίτση: Συγκινεί στην Μαλέσκου «Ο πατέρας μου είναι στην εντατική από τον Ιουλίου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved