Κέλλυ Κελεκίδου: Περήφανη μαμά – Στο γήπεδο καμαρώνει τον γιο της!
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Περήφανη μαμά – Στο γήπεδο καμαρώνει τον γιο της!

H Κέλλυ Κελεκίδου πέρασε μοναδικές στιγμές με τον γιο της! Ο 12χρονος γιος της, Ραφαήλ έπαιξε ποδόσφαιρο και η μαμά τον καμάρωσε…

Στη συνέχεια μαμά και γιος πήγαν για φαγητό και η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις υπέροχες στιγμές με τον γιο της.

Μετά από αρκετό καιρό, η Κέλλυ Κελεκίδου μας έδειξε του κούκλο γιο της που μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, Νίκο Κουρκούλη.

Η τελευταία φορά που είδαμε στιγμιότυπό του ήταν τον Αύγουστο που με αφορμή τα γενέθλιά του, η τραγουδίστρια είχε ποστάρει μία κοινή τους φωτογραφία και είχε σχολιάσει: «Θυμάμαι όλα εκείνα τα συναισθήματα ….Το πιο μεγάλο θαύμα εξελισσόταν μέσα στο ίδιο μου το σώμα!Ενα θαυμαστό ταξίδι μολις ξεκινούσε !Θα έφερνα στο κόσμο το πρώτο μου παιδί !Εσένα Ραφαηλ μου!!! Χρονια πολλά και ευτυχισμένα ♥️!Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ζωή!Να είναι μεγάλα τα όνειρα σου κι οι στεναχώριες σου μικρές.Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να κουβαλήσεις πιο πολλά απ όσα αντέχει η καρδιά σου.Κι όσο θα είσαι εκεί έξω θέλω να ξέρεις πως η οικογένεια σου σ αγαπάει πολύ!Θα έχω τα δυο μου χέρια πάντα απλωμένα για να σε καλωσορίσουν.Το ξέρω πως μεγάλωσες όμως για μένα θα ´σαι πάντα το μωρό μου ο Ραφαήλ μου κι εγώ θα ´μαι η Μαμα σου!

Σ αγαπώ ζωή μου!»

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει πει πολλές φορές ότι τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και όσα εμπόδια κι αν συνάντησε, κατάφερε να τα ξεπεράσει μαζί τους.

O γιος της Ραφαήλ είναι 12 χρονών και είναι ένα ψηλό, μελαχρινό παιδί. Και η κόρη της, Ελπινίκη είναι 7 χρονών και μοιάζει πολύ στην τραγουδίστρια.

Δείτε τις υπέροχες στιγμές που πέρασε η Κέλλυ Κελεκίδου με τον γιο της παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Κελεκίδου - Κουρκούλης: Τα γενέθλια της κόρης τους, το τρυφερό ποστ και η φαντασμαγορική τούρτα!

Κέλλυ Κελεκίδου: Η γνωριμία με τον Κουρκούλη και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved