Κέλλυ Κελεκίδου: Η γνωριμία με τον Κουρκούλη και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Η γνωριμία με τον Κουρκούλη και τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν

Πίσω από την αυστηρή επαγγελματία βρίσκεται μια τρυφερή μητέρα και σύζυγος που βάζει πάνω απ' όλα την οικογένεια της. Πρόκειται για την Κέλλυ Κελεκίδου.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Νίκο Κουρκούλη και για κάποια δημοσιεύματα που δεν την άγγιξαν.

Επιστρέφοντας στον Νίκο Κουρκούλη, ήθελα να σε ρωτήσω για τη γνωριμία και την αρχή του ερωτά σας.

Γνώρισα τον Νίκο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Έξι μήνες πριν είχα χάσει τη μητέρα μου. Οπότε σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να διατυμπανίζω τη σχέση μου. Και γενικότερο προσπαθώ να προφυλάξω τη ζωή μου και τη σχέση από αυτό που λέγεται φώτα. Ο Νίκος ήταν ήδη ένας πολύ καταξιωμένος καλλιτέχνης. Εμένα μόλις είχε βγει το πρώτο μου τραγούδι και δεν ήθελα να βγει κάποιος και να πει «να, έγινε γνωστή από τη σχέση της». Ήθελα να σταθώ στα δικά μου πόδια. Και οπό κει και πέρα αν αυτή η σχέση ευδοκιμούσε, θα το έλεγα με μεγάλη χαρά γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Η σχέση μας έγινε γνωστή όταν ήμουν έγκυος οκτώ μηνών στον γιο μας! Όταν θέλεις να προστατεύσεις κάτι, το προστατεύεις.

Είχες δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σε άγγιξαν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σύννεφα στη σχέση σας.

Θα με άγγιζε μόνο αν ήταν κάτι αλήθεια και θα έλεγα «πώς διέρρευσε αυτό;».
Όταν είσαι καλά στο σπίτι σου, όμως, όλα τα υπόλοιπα έρχονται και παρέρχονται. Ήταν ψέματα. Όταν περνάς καταστάσεις που έχουν να κάνουν με πολύ πιο σοβαρά πράγματα... Εγώ έχασα τη μητέρα μου και τον πατέρα μου κι αυτό ήταν ένα πολύ σκληρό μάθημα, θεωρώ ότι την ουσία τη βρίσκεις σε πιο σημαντικά πράγματα. Το μόνο που με ενόχλησε τότε ήταν ότι ο γιος μου ήταν σε μια ηλικία όπου θα μπορούσε να μπει στο Ίντερνετ να διαβάσει και εκεί μπορεί να έβλεπε και μια άλλη Κέλλυ. Για τον εαυτό μου δεν με ένοιαξε καθόλου. Όταν το παιδί ζει μέσα στο σπίτι και βλέπει πώς είναι τα πράγματα μπορεί να σκεφτεί «Ώ βλακείες έγραψαν». Ή μπορεί να μην έδινε και καμία σημασία.

Στο μεγάλωμα των παιδιών ποιος από τους δυο σας έχει τον ρόλο του αυστηρού;

Είναι ανάλογα το περιστατικό. Μοιράζονται οι ρόλοι. Αλλά θεωρώ ότι αν μιλήσει ο Νίκος, τελείωσε. Εγώ είμαι μαζί τους περισσότερες ώρες και μου έχουν πάρει λίγο τον αέρα.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Κελεκίδου - Κουρκούλης: Τα γενέθλια της κόρης τους, το τρυφερό ποστ και η φαντασμαγορική τούρτα!

J2US: Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Αλεξάνδρου, που άφησε άφωνο όλο το πλατό!

Κέλλυ Κελεκίδου: Θα επιστρέψει στο J2US;Τι λέει στο gossip-tv για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved