Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου»
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια επαγγελματίας που αντιμετωπίζει και εκτελεί την πολυσυλλεκτική, πολυπρόσωπη και άκρως υπεύθυνη δουλειά της στη μόδα.

Η ίδια μίλησε για το πώς μπήκε το GNTM στη ζωή της, πώς είναι όταν την αναγνωρίζουν στον δρόμο και για όσα έχει μάθει από τα παιδιά της.

Το GΝΤΜ πώς μπήκε στη ζωή σου κι εσύ στη δική μας;

Ηταν ανοιχτή η θέση του coach, γίνονταν οντισιόν, η Βίκυ Καγιά μου είπε να πάω. Πήγα, αν και δεν ήθελα καθόλου, δεν με ενδιέφερε η κάμερα, απέτυχα παταγωδώς και μετά παρουσίασα τη δουλειά μου ως art director και με πήραν γι' αυτό.

Και πώς η αφανής ηρωίδα γίνεται τηλεοπτική προσωπικότητα;

Ε, αυτά τα είδατε στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα να κρατηθώ. Δεν με ενδιέφερε αν με τράβαγαν ή δεν με τράβαγαν οι κάμερες. Μόνο έτσι μπορώ να λειτουργήσω στην κάμερα, αν νιώθω ότι δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι επιτηδευμένο. Γι' αυτό περνάω ωραία στο GΝΤΜ. Γιατί με αφήνουν να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω τη δουλειά μου.

Πώς είναι να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο;

Δεν είναι κάτι που τελειώνει. Υπάρχουν στιγμές που λες «αποκλείεται, τώρα πραγματικά θέλουν φωτογραφία μαζί μου;». Δεν είναι πάντως καθόλου άσχημο. Δεν έχω νιώσει ποτέ άβολα με την αναγνωρισιμότητα. Μόνο αγάπη έχω πάρει.

Εχεις νιώσει πιο σημαντική;

Σημαντική ένιωθα και πριν το GΝΤΜ. Αυτή είναι μια μεγάλη τρύπα στην οποία όποιος πέφτει να του στείλουμε τα χαιρετίσματα μας. Είμαι σημαντική γιατί είμαι γυναίκα που εργάζομαι, έχω δύο παιδιά, αγαπώ τον σύζυγο μου και έχουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν περίμενα να προσδιοριστώ μέσα από μια δουλειά. Ισως γιατί όταν με βρήκε όλο αυτό είχα ήδη μια γερή ραχοκοκαλιά στη ζωή μου.

Την αναφέρεις πολύ την οικογένεια.

Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου αυτό.

Είναι εύκολο για μια γυναίκα να ανταποκρίνεται στους πολλούς ρόλους της;

Δεν πρόκειται να την απαντήσω αυτή την ερώτηση, εκτός αν την έχεις κάνει και σε άνδρα.

Δεκτό. Την επαναδιατυπώνω. Είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να τα κάνει όλα;

Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία. Την οικογένεια την έκανα συνειδητά. Ασχέτως με το η συμβαίνει, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουμε για να ζήσουμε. Χαίρομαι για όσους έχουν την πολυτέλεια να μη δουλεύουν, εγώ δεν την έχω, αλλά και δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου άεργο. Οπότε, ναι, έχω καριέρα, έχω παιδιά, περνάω πανδημία και προσπαθώ να τα βγάζω πέρα κάθε μέρα.

Tι έχεις μάθει από τα παιδιά σου;

Να μην είμαι τόσο πολύ φοβική.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Γιόρτασε την επέτειό της με δυο παραμυθένιες φωτό από το γάμο της - Δες την νύφη

GNTM: Η συγκίνηση και τα δάκρυα της Ζενεβιέβ στο set- Τι συνέβη!

Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου, αν τα καταφέρω θέλω να γεράσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved