Showbiz

Ρεπορτάζ gossip-tv:Άνθρωπος από το δημαρχείο Αλοννήσου μιλάει για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παντρεύτηκε τη 1η Νοεμβρίου 2021 στην Αλόννησο με πολιτικό γάμο την επί δυο χρόνια σύντροφό του, Σοφία.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομά του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όσο και της κοινής γνώμης, μετά από καταγγελίες είς βάρος του, που είδαν το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου.

Εδώ και μερικά 24ωρα έχει δημιουργηθεί σάλος με το όνομα του Παναγιωτόπουλου, μετά από την δημοσιοποίηση των καταγγελιών εις βάρος του από πρώην σύντροφό του καθώς ανέβασε προσωπικές στιγμές τους σε ιστοσελίδες ενηλίκων. Ειδικότερα, οι δυο τους ήταν ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια, μέχρι που εντελώς τυχαία η κοπέλα ανακάλυψε ότι έχουν δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο τόσο πληθώρα φωτογραφιών της, όσο και βίντεο που την απεικονίζουν σε προσωπικές της στιγμές.

Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει γνωστό, μέχρι και τη στιγμή της αποκάλυψής του. Από εκεί και πέρα, υπήρξαν και άλλες κοπέλες που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση, δυο μάλιστα από αυτές ήταν και ανήλικες όταν αυτό συνέβη. Αυτό που όλοι αγνοούσαν μέχρι πρότινος είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παντρεμένος. Πριν από λίγες ημέρες βέβαια ο ίδιος είχε ευχηθεί στη γυναίκα του, Σοφία, για τα γενέθλιά της μέσα από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα", κάτι που από τους περισσότερους πέρασε σχεδόν απαρατήρητο. Ο ίδιος εξομολογήθηκε on air ότι την αγαπάει πάρα πολύ και της εύχεται τα καλύτερα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα":

Μετά από ερωτήματα και απορίες για αν όντως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παντρεμένος, το gossip-tv επικοινώνησε με άνθρωπο από το δημαρχείο της Αλοννήσου, που επιβεβαιώνει ότι ο γάμος πραγματοποιήθηκε. Ο ίδιος δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: "Ο γάμος δεν είναι κάτι κρυφό. Πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου στο δημαρχείο του νησιού και ήταν μια τελετή σαν όλες τις άλλες. Φυσικά και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με όλα αυτά που ακούγονται, αλλά ο γάμος τους είναι κάτι ανεξάρτητο και δεν έχει καμία σχέση."

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παναγιωτόπουλο: «Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»

Κανάκης: Το μήνυμα για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου: Η επικοινωνία τους και το «ευχαριστώ»

Αντώνης Κανάκης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Θα άφηνα αυτόν να κάθεται δίπλα μου;»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved