Μαρίνα Ψάλτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη έχουμε 26 χρόνια διαφορά»
Showbiz

Μαρίνα Ψάλτη: «Με τον Γιάννη Φέρτη έχουμε 26 χρόνια διαφορά»

Είναι από τα πιο αγαπημένη ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου. Ο λόγος για την Μαρίνα Ψάλτη και τον Γιάννη Φέρτη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για την αγάπη της με τον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη, για το πώς γνωρίστηκαν και για το αν της στοίχισε που δεν έκανε παιδιά.

-Με τον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Μιλήστε μου γι’ αυτήν την αγάπη…

Είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Μια αγάπη αντέχει στον χρόνο μόνο αν έχει χιούμορ. Αφού ακόμα γελάει ο ένας με τον άλλον είμαστε μια χαρά.

-Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε στο θέατρο, ενώ παίζαμε μια σε μια παράσταση. Σε πρώτη φάση, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν πολύ φίλοι και μετά αυτό ξαφνικά μεταλλάχτηκε σε μια αγάπη και είμαστε ακόμα μαζί.

-Φοβάστε για εκείνον λόγω της πανδημίας;

Με αγχώνει, γιατί έχει και μια ηλικία. Βέβαια, τον προσέχω, έχει κάνει τα εμβόλιά του. Αν νοσήσω, την βάψαμε, αλλά πάντα υπάρχει τρόπος. Νομίζω ότι με μεγάλη προσοχή, θα τα καταφέρουμε.

-Κοιμόσασταν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες, για να μην ρισκάρετε να τον κολλήσετε. Ακόμα το ίδιο ισχύει;

Όχι, όχι επέστρεψα. Μπορεί, βέβαια, να ξανά φύγω. Ευτυχώς, έχω ένα δωμάτιο, όπου πάω όταν δεν νιώθω καλά ή νιώθω ότι κάτι με τριγυρίζει και απομονώνομαι.

-Η γνώμη του σας επηρεάζει, όσον αφορά τα επαγγελματικά;

Ναι και με νοιάζει και με επηρεάζει και νομίζω ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που όταν είναι από κάτω στο κοινό, έχω τρακ. Ούτε στους κριτικούς έχω άγχος, ούτε σε κανέναν. Όταν έρχεται ο Γιάννης στο θέατρο να με δει, διαλύομαι. Είναι και πολύ αυστηρός και με τσαντίζει καμιά φορά, αλλά έχει δίκιο, γιατί είναι ο άνθρωπος που θα μου πει την αλήθεια.

-Είστε μια πολύ όμορφη γυναίκα και εκείνος ένας πολύ γοητευτικός άντρας. Είχατε πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ σας;

Πάντα. Δεν είχαμε ποτέ ζήλιες. Υπήρχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Βγαίναμε και ξεχωριστά με φίλους, δεν υπήρχαν περιορισμοί και έλεγχοι. Δεν μπορώ καθόλου την καταπίεση, ούτε κι εκείνος βέβαια. Όλοι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, έχουμε ανάγκες.

-Γνωρίζω ότι είστε υπέροχη με τα παιδιά. Σας στοίχισε που δεν κάνατε δικά σας;

Εγώ θα ήθελα. Απλώς ο Γιάννης, όταν βρεθήκαμε, ήταν ήδη μεγάλος, καθώς έχουμε είκοσι έξι χρόνια διαφορά και μου είπε ότι δεν θα ήθελε να κάνει παιδιά. Μου το εξήγησε, το κατάλαβα και το σεβάστηκα. Μου είπε δηλαδή ότι είναι μεγάλος και δεν θα ήθελε το παιδί του να είναι μικρό και να τον βλέπει στο νοσοκομείο. Το σεβάστηκα απολύτως, δεν έκανα καμία πονηριά, που θα μπορούσα, καθώς όλες οι γυναίκες μπορούν. Του είπα ότι δεν με νοιάζει, εγώ μαζί σου θέλω να είμαι.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Άκρως αποκαλυπτική η Ψάλτη: Τον σύζυγό μου τον εξανάγκασα σε γάμο, δεν ήθελε παιδί, ήταν ο όρος του

Μαρίνα Ψάλτη: Όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία του Δημήτρη Λιγνάδη ένιωσα άσχημα και αμήχανα (Video)

Μαρίνα Ψάλτη: «Καλά κάνουν οι ηθοποιοί και πάνε στα ριάλιτι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved