Σοφία Καζαντζιάν: «Ο Μάριος είναι τα πάντα μου»
Showbiz

Σοφία Καζαντζιάν: «Ο Μάριος είναι τα πάντα μου»

Η Σοφία Καζαντζιάν αγαπάει με όλη της τη δύναμη τον άντρα της και δεν το βάζει κάτω στα δύσκολα.

Η ηθοποιός μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τον Μάριο Ιορδάνου και αν υπάρχει κάτι που δεν θα του συγχωρούσε.

-Μίλησέ μου για τον άντρα σου, τον Μάριο Ιορδάνου..

Ο Μάριος είναι τα πάντα μου. Δεν ξέρω αν περιορίζεται αυτό που αισθάνομαι για τον Μάριο στη λέξη έρωτας. Είναι ο άντρας μου, ο κολλητός μου, ο σύντροφός μου, ο συν δημιουργός μου, ο άνθρωπός μου. Χαίρομαι και μόνο που υπάρχει. Παρόλο που γράφω πολύ, αυτά που νιώθω για εκείνον, πραγματικά δεν μπορώ να στα βάλω σε λέξεις.

-Πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «Χωρίς όρια», όπου εγώ εκείνη την περίοδο περνούσα ένα πρόβλημα υγείας. Ο Μάριος είχε στη διαχείρισή του κάποια διαγνωστικά κέντρα και προθυμοποιήθηκε, καθώς έβλεπε την κατάστασή μου, να με βοηθήσει. Να φανταστείς ότι πήγαινα στα γυρίσματα και έκανα ενέσεις κορτιζόνης, για να μπορέσω να μιλήσω. Μια που συναντηθήκαμε γι’ αυτόν τον λόγο, μια που αρχίσαμε να μιλάμε για όλα και με έναν μαγικό τρόπο ξεκινήσαμε να μένουμε μαζί και δεν έφυγα ποτέ από αυτό το σπίτι.

-Πες μου τι έχει μείνει στην ψυχή σου από τις τραγικές στιγμές που ζήσατε, όταν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας;

Είναι πολύ σκληρό να συνειδητοποιείς ότι συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στον άνθρωπό σου, να βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά, με ένα φορτηγό περιοδείας, ένα κλειδί που έχει σπάσει στη μίζα και να προσπαθείς να βρεις τρόπο να τον μεταφέρεις στο νοσοκομείο, με τους παλμούς του να έχουν πέσει πάρα πολύ και έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Φτάνοντας στο νοσοκομείο κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, οι γιατροί του φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά δεν λειτουργούσε ο μαγνητικός τομογράφος, με αποτέλεσμα μια θεραπεία που έπρεπε να την πάρει εντός είκοσι λεπτών, να την πάρει μετά από δύο εικοσιτετράωρα, αφού πήρα το ρίσκο και υπέγραψα για να μεταφερθεί στην Αθήνα. Ήταν τρομακτική εμπειρία, εννοείται ότι δεν έφυγα λεπτό από δίπλα του, του κρατούσα συνεχώς το χέρι. Τα περάσαμε όλα μαζί, τα περνάμε όλα μαζί.

-Υπάρχει κάτι που πιστεύεις ότι δεν θα του συγχωρούσες;

Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα συγχωρούσα στον Μάριο. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη σχέση που έχουμε και πόσο τον αγαπάω ως άνθρωπο. Μπορεί πραγματικά να κάνει ό,τι λάθη θέλει, όποια επιλογή του αρέσει και εγώ θα είμαι δίπλα σε αυτή και το ίδιο πιστεύω και για εκείνον.

-Αν έβγαινες έξω με τον Μάριο και έβλεπες μια γυναίκα να τον φλερτάρει, τι θα έκανες;

Θα γελούσα πάρα πολύ, γιατί ξέρω ότι ο Μάριος δεν θα έπαιρνε χαμπάρι. Είναι πιο πιθανό να πάρω το κινητό και να πάω στην κοπέλα να της πω να τους βγάλω μια φωτογραφία, παρά να το καταλάβει εκείνος. Το έχω κάνει, για να σου πω την αλήθεια.

Πηγή:Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Ήρθε ο χάρος να με πάρει και του είπα «όχι» - Πέθανα και γύρισα»

Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved