Σοφία Καζαντζιάν: «Έχω δεχτεί στο παρελθόν απόπειρες διαφορετικής προσέγγισης»
Showbiz

Σοφία Καζαντζιάν: «Έχω δεχτεί στο παρελθόν απόπειρες διαφορετικής προσέγγισης»

Είναι ταλαντούχα ηθοποιός και όχι μόνο. Ο λόγος για την Σοφία Καζανζιάν.

Η ίδια μίλησε για το αν την σόκαραν οι καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και αν έχει δεχτεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση.

Δύο συνάδελφοί σου βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από καταγγελίες εις βάρος τους. Σε σόκαρε όλο αυτό;

Φυσικά με σόκαρε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω βιώσει στο παρελθόν, μία όχι τόσο σκληρή εμπειρία, αλλά ανθρώπους που νομίζουν ότι μπορούν να καταχραστούν τη θέση και την εξουσία τους. Εγώ είχα το σθένος είπα όχι και δεν δεχόμουν να προχωρήσω και να κάνω αυτή τη δουλειά με όρους που δεν συνάδουν με αυτό που είμαι. Είναι τραγικό και εγκληματικό να εκμεταλλεύεσαι παιδιά, που ενδεχομένως, δεν είχαν την ασφάλεια ή τις συνθήκες ζωής που είχα εγώ και προκειμένου να τους δώσεις μια δουλειά, να τους πληγώνεις με αυτό τον τρόπο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τιμωρία που να είναι αρκετή για τέτοια αδικήματα.

-Έχεις δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Έχω δεχτεί στο παρελθόν απόπειρες διαφορετικής προσέγγισης. Δηλαδή να πάω σε μια δουλειά και αντί να συζητήσουμε επαγγελματικά, να ξεκινήσουμε να μιλάμε με έναν διαφορετικό τρόπο και να μου γίνεται ένα φλερτ, όπου εκεί απλά σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έχω βρει όμως ούτε κλειδωμένες πόρτες, ούτε κάτι τόσο τραγικό. Μου έχει τύχει ωστόσο να έχω κλείσει μια δουλειά και μετά να μάθω από τα περιοδικά ότι τη δουλειά την έχει πάρει κάποια άλλη τελικά.

-Έχεις βιώσει ποτέ κρίση πανικού;

Ναι, στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού, σε μια περίοδο που ήταν άρρωστος ο πατέρας μου πολύ βαριά και συνέβαιναν και διάφορα άλλα θέματα. Ξυπνούσα τις νύχτες και ένιωθα ότι ήμουν εγκλωβισμένη σε ένα δωμάτιο και δεν υπήρχε διέξοδος. Δεν έβλεπα μπροστά μου. Με προσωπική δουλειά άρχισα να το αντιμετωπίζω και ευτυχώς δεν μου έχει ξανά συμβεί.

-Πιστεύεις στα θαύματα;

Δεν πιστεύω όχι, αλλά αν πίστευα, το θαύμα στη ζωή μου θα ήταν ο Μάριος.

-Στο βιβλίο της ζωής σου ποιος θα ήταν ο τίτλος;

Μάριος.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Πρωινό! Ξέσπασε ο Μάριος Ιορδάνου:«Απαράδεκτο! Του επιστρέφω το δηλητήριο και τον κερνάω»

Συγκλονίζει ο Μάριος Ιορδάνου: «Ήρθε ο χάρος να με πάρει και του είπα «όχι» - Πέθανα και γύρισα»

Σοφία Καζαντζιάν: «Ήμουν πολύ τσαμπουκαλού για να το ανεχτώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved