Ευγενία Δημητροπούλου: Ονειρεμένο το δωμάτιο της κόρης της Εύας, που υιοθέτησε! Οι πρώτες εικόνες!
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Ονειρεμένο το δωμάτιο της κόρης της Εύας, που υιοθέτησε! Οι πρώτες εικόνες!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία προ ημερών έκανε γνωστό ότι υιοθέτησε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε που θα ονομάσει Εύα. 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά τόνισε στις συνεντεύξεις ότι είναι έτοιμη να γίνει μαμά, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, υιοθετώντας την κορούλα της με την οποία πόζαρε την ημέρα που έκανε και την ευχάριστη ανακοίνωση, φροντίζοντας βέβαια, για ευνόητους λόγους, να μην αποκαλύψει το προσωπάκι της.

Ποιος νοιάζεται όμως; Εκείνο που είναι σημαντικό, είναι πως η Ευγενία Δημητροπούλου μαζί με τον σύζυγό της, τον γνωστό νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη είναι αποφασισμένοι να δώσουν σε αυτό το κοριτσάκι όλη την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους για να μεγαλώσει σωστά.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση-ανακοίνωσή της για την υιοθεσία η Ευγενία Δημητροπούλου μην κρύβοντας την απόλυτη ευτυχία που βιώνει μετά από την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.

Φέτος θα είναι λοιπόν τα πρώτα Χριστούγεννα του ζευγαριού με την κόρη του στην οποία φρόντισαν να ετοιμάσουν ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο που μοιάζει να έχει βγει από... παραμύθι. Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ευτυχισμένη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο δύσβατος δρόμος της υιοθεσίας και τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της!

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

Ευγενία Δημητροπούλου: Έτοιμη να γίνει μαμά (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved