Ευγενία Δημητροπούλου: Ο δύσβατος δρόμος της υιοθεσίας και τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της!
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο δύσβατος δρόμος της υιοθεσίας και τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της!

Όλα έγιναν αθόρυβα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα πολύ γρήγορα μετά τον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου με τον γνωστό νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη. 

Και τώρα το ζευγάρι, που παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Ιούνιο, ανυπομονεί να ζήσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με την υιοθετημένη κορούλα του.

Σύμφωνα με τη Realnews η ηθοποιός που απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Ήλιος, είχε προγραμματίσει κάθε λεπτομέρεια για το ταξίδι της στη Σιέρα Λεόνε. Είχε μιλήσει με την παραγωγή της καθημερινής σειράς, ώστε να είναι συνεπής και στα γυρίσματα των επεισοδίων, ενώ είχε συμπληρώσει και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και είχε κάνει όλα τα απαιτούμενα τεστ λόγω covid, προκειμένου να ταξιδέψει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις στην Αφρικανική χώρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η Ευγενία Δημητροπούλου η οποία ζήτησε να μείνει κρυφή κάθε κίνησή της ώστε να πετύχει αυτόν τον τόσο μεγάλο στόχο της στην προσωπική της ζωής, επέστρεψε στην Ελλάδα πριν λίγες ημέρες και το σπίτι με τον σύζυγό της Στέλιο Βλατάκη γέμισε από τα χαμόγελα της 15 μηνών Εύας. Ενός κοριτσιού που πλέον χρωμάτισε με τα πιο φωτεινά χρώματα τη ζωή τους, όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί.

Να θυμίσουμε ότι την αποκάλυψη για την υιοθεσία της μικρούλας από τη Σιέρα Λεόνε την έκανε η ίδια η ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες, όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία κοινή της φωτογραφία με τη μικρή της αγκαλιά, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

Ευγενία Δημητροπούλου: Έτοιμη να γίνει μαμά (Video)

Ήλιος: Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο γάμος του Νικήτα και της Λήδας θα γίνει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved