Ορφέας Αυγουστίδης: Ανακοίνωσε τον γάμο του με την κούκλα σύντροφό του (Photos)
Showbiz

Ορφέας Αυγουστίδης: Ανακοίνωσε τον γάμο του με την κούκλα σύντροφό του (Photos)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παντρεύεται μέσα στο 2022 και το ανακοίνωσε!

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης και πώς όχι αφού από τη μια ο ήρωας του, Αστέρης στο Σασμό σημειώνει τεράστια επιτυχία και από την άλλη ο ερχομός του γιου του, ήρθε και άλλαξε όλη του τη ζωή.

Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε τη νέα χρονιά θα κάνει γάμο και βάφτιση μαζί!

«Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μέσα στο 2022 θα κάνουμε γάμο και βάφτιση σε στενό κύκλο για φίλους και συγγενείς» παραδέχεται ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σε ερώτηση για τη γνωριμία του με την αγαπημένη του Γεωργία, υπογράμμισε: «δεν χρειάζεται! Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας».

Όσο για το αν σκέφτονται δεύτερο παιδί με τη Γεωργία, ο ηθοποιός τόνισε σε συνέντευξή του στην Κορύνα Μανταγάρη και την εφημερίδα Real Life.

: «Αυτό δεν οργανώνεται. Εγώ είμαι μοναχοπαίδι, η Γεωργία έχει αδέλφια, ο καθένας έχει την άποψή του με το τι λειτουργεί καλύτερα για το παιδί. Από εκεί και έπειτα, άσε τη ζωή από μόνη της να κυλήσει. Είναι κουραστικό να τα οργανώνεις όλα. Και μόνο η σκέψη να α ξέρω όλα από τώρα, μου δημιουργεί φόβο και πλήξη».

Διαβάστε επίσης:

Σασμός και Άγριες μέλισσες στην πρεμιέρα του Ορφέα Αυγουστίδη στο θέατρο

Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία που ανέβασε και "έριξε" το Instagram!

Ορφέας Αυγουστίδης: «Το spoiler για τον Σασμό είναι ότι στο τέλος θα πεθάνουν όλοι» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved