Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του σε τηλεοπτική κάμερα μετά τη εισαγγελική έρευνα
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδρασή του σε τηλεοπτική κάμερα μετά τη εισαγγελική έρευνα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τηρεί σιγή ιχθύος καθώς δεν έκανε καμία δήλωση στην κάμερα της συχνότητας του Star παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διενεργεί έρευνα και για άλλα ροζ βίντεο, τα οποία φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες να έχει αναρτήσει ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς ο πρώην παρουσιαστής ερευνάται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε στο Πρωινό πως είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα με τα μάτια του στη συμπρωτεύουσα και πως δεν έχει φύγει για το Μεξικό.

Ο Νίκος Σεϊδαρίδης αποκάλυψε στο Πρωινό:«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου».

Αυτές οι δηλώσεις επιβεβαιώθηκαν λίγες ώρες μετά καθώς η κάμερα του Star απαθανάτισε τον παρουσιαστή να κατεβαίνει από το σπίτι του και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος δεν έκανε κάποια δήλωση, μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Νέες καταγγελίες για τον παρουσιαστή – Περισσότερο υλικό αναζητά η εισαγγελία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Υβριστικά μηνύματα για τον παρουσιαστή σε όλη την Αλόννησο (Video)

Αποκάλυψη: Ο Παναγιωτόπουλος είχε συναντηθεί με την καταγγέλλουσα λίγους μήνες πριν παντρευτεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved